Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Güneş’ten kalanlara: Hazır olun!

Güneş’ten kalanlara: Hazır olun!

Kartal’ın hocası, milli takımlara gitmeyen isimleri G.Birliği karşılaşmasına özel olarak motive ediyor.

Güneş’ten kalanlara: Hazır olun!

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e verilen arada yapılan çalışmalara bu kez ayrı bir önem veriyor. Bunun sebebi ise siyah-beyazlı takımın Süper Lig’in 8. haftasındaki G.Birliği maçını cuma günü oynayacak olması.

MİLLİ takımlara gitmeyen oyuncularla toplantı yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Milli takımlara giden arkadaşlarınızın G.Birliği karşılaşmasına hazırlanmaları zor olacak. Çok fazla vakitleri kalmayacak. Bu nedenle sizlerin bu hafta yapacaklarınız çok önemli. Karşılaşmaya konsantre olun. Kendinizi iyi hazırlayın” diye konuştu.

MEDEL şüpheli

A Milli Takım kadrosundan cezalı olduğu için çıkartılan Caner Erkin’in Beşiktaş’ın bugün yapacağı idmanda yer alması bekleniyor. Ancak Cenk Tosun ve Oğuzhan Özyakup’un yanı sıra Tosic ve Matej Mitrovic yarın dönecek. Pepe, Ricardo Quaresma ve Ryan Babel’in çarşamba takıma katılmaları planlanırken Şili’nin Brezilya ile perşembe sabaha karşı yapacağı maçta oynayacak olan Gary Medel’in ise G.Birliği karşılaşmasında forma giymesi beklenmiyor.

Haberin Devamı