Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Botosani - FCSB: Maç Sonucu 2

İddaa programının Romanya bülteninde günün öne çıkan maçı Botosani - FCSB mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %31’si karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi

Romanya Ligi'nde yeni sezon başlıyor. Steaua Bükreş, sakatlıklar nedeniyle eksikleri olsa da bu ligde yarışabilecek bir kadroya sahip. Botosani ise şu anki görüntüsüyle zor bir lig geçirecek gibi. Fikstür avantajıyla lige nispeten kolay bir maçla başlayacak olan FCSB 3 puana yakın. '2' oynanabilir.

Henan Jianye – Guangzhou Evergrande: Maç Sonucu 2.5 Üst

İddaa programının Çin Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı Henan Jianye - Guangzhou mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %20’si karşılaşmada en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Dila Gori - Zilina: Maç Sonucu 2.5 Üst

İddaa programının Konferans Ligi Ön Eleme bülteninde günün öne çıkan maçı Dila Gori - Zilina mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %40’ı karşılaşmada en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Gürcastan’da sezon devam etmesine karşın maç temposu da bulunan Dila Gori, Zılina deplasmanında tam anlamı ile dağıldı. Slovakya’da yeni sezon henüz başlamasa da Zılina, tempo farkını kalite ile kapattı. İki takım arasında kalite farkı olduğu da ortaya çıktı. Gürcistan ekibi Dila Gori’nin 5-1’lik rövanşta şansı olmasa da gol ya da goller bulacağını, galibiyete yakın olan Zılina’nın ilk maçta olduğu gibi yine skor üreteceği kanaatindeyim. 90 dakikada en az 3 gol izleriz

Günün En Çok Oynanan Maçları