Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Gustavo Gomez'in rotası Sarı Lacivert!

Gustavo Gomez'in rotası Sarı Lacivert!

İtalyan basını, Paraguaylı stoperin ocak ayında kesin olarak Milan’dan ayrılacağını açıkladı. Çizme medyasına göre Gomez’in adresi, Sarı-Lacivertli iki takımdan biri olacak: Fenerbahçe ya da Boca Juniors...

Gustavo Gomez'in rotası Sarı Lacivert!

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Fenerbahçe’ye İtalya’dan müjdeli haber geldi. Sarı-Lacivertliler’de ocak ayı için öncelik sol bek ve ofansif orta sahada. Ancak stoper için de arayış vardı. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Gustavo Gomez, şu ana kadar hiç forma şansı bulamadığı Milan’ndan ayrılma kararı aldı. Kırmızı-Siyahlılar’ın da ara transfer döneminde yeni takviyeler için kadroda küçülmeye gideceği ve 24 yaşındaki oyuncunun gidecekler listesinde ilk sırada yer aldığı kaydedildi.

Arjantin, bildiği ülke

Çıkan haberlere göre Gustavo Gomez’in yeni takımındaki forma rengi Sarı-Lacivert olacak! Başarılı savunmacının Fenerbahçe ya da Arjantin devi Boca Juniors’a imza atacağı kaydedildi. Gustavo Gomez, Milan’a transfer olmadan önce Arjantin’de Lanus formasını giyiyordu. 24 yaşındaki stoperin; bildiği, tanıdığı ülkede futbol hayatına devam etmeye sıcak baktığı belirtildi.

Avrupa’da Fenerbahçe

Yaşı henüz genç sayılan Gomez’in Avrupa’da şansını devam ettirmeye karar vermesi halinde tercihinin, kendisini sezon başından beri çok isteyen ve ekonomik anlamda güzel şartlar sunmaya hazır Fenerbahçe olacağı kaydedildi. Paraguaylı futbolcunun, takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu’ndan Sarı-Lacivertliler ve Türkiye hakkında bilgiler aldığı iddia edildi. Gomez, bu sezon Bonucci, Musacchio, Romagnoli ve Zapata gibi isimlerin arkasında kaldı ve hiç süre alamadı.

Haberin Devamı