Gazete Vatan Logo
Futbol '25 gündür cevap bekliyoruz'

'25 gündür cevap bekliyoruz'

Beşiktaş'ın uzun süre renklerine katmaya çalıştığı ancak son anda Atletico Mineiro ile sözleşme yenileyen Ronaldinho'dan gelen yeni haber gündemi sarsarken, siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Şampiy10'a açıklamalar yaptı.

'25 gündür cevap bekliyoruz'

Ahmet Nur Çebi, Şampiy10'a yaptığı açıklamada, "Nereden çıktı bu saçma haber bilmiyorum ama Ronaldinho'ya yazılı teklif yapmıştık. 25 gündür cevabını bekliyoruz. Bana yazılı cevap verilmeden onlarla bir kelime konuşmam" ifadelerini kullandı.



BEŞİKTAŞ'IN SON TEKLİFİ NEYDİ?

Beşiktaş, Ronaldinho'ya son olarak ilk yıl 4.5 milyon euro, ikinci yıl ise 5.5 milyon euro'luk teklif yapmıştı. Beşiktaş, Çebi'nin belirttiği gibi 25-30 gündür Haziran ayında gerçekleşecek transfer için Ronaldinho'dan cevap bekliyordu. Ronaldinho'nun ağabeyi ve menajeri olan Assis de Atletico Mineiro'nun ödeme yapmasını bekliyordu. Bu para ödenmeyince sözleşme iptal edildi.

Beşiktaş, teklifi için 1 milyon euro Vodafone'dan, 1 milyon euro Derimod'dan ve 500 bin euro Kalde'den olmak üzere 2.5 milyon euro'luk sponsor desteğini sağlamıştı.