Gazete Vatan Logo
Futbol '3'ü bir arada şart Başkan'

'3'ü bir arada şart Başkan'

Başkan Aysal ile Roberto Mancini gelecek planları için masaya oturdu

'3'ü bir arada şart Başkan'

Bursa'yı 2-0’dan gelip 5-2 deviren G.Saray’da yüzler gülerken teknik direktör Roberto Mancini ile başkan Ünal Aysal da görüşme odasına girdi. İtalyan teknik adamın maç öncesinde görüşme talep ettiği Aysal, dün hocasıyla masaya otururken hem gelecek sezon hem de transfere ayrılacak bütçe konuşuldu.

Les Ottomans Oteli’nde yapılan toplantıda ikili akşam yemeği yedi. Başkan Ünal Aysal’ın geçmiş dönemlerin aksine daha tutumlu bir transfer politikası istediği öğrenilirken Mancini ise yaklaşık 45 milyon Euro’luk bir transfer paketi ile başkanın karşısına çıktı. Başkan Aysal, Bursa galibiyetinin sevincini gelen vergi cezası nedeniyle yaşayamazken ardından dün yapılan toplantıda da kemerleri sıkmasına neden oldu. Daha önce Aysal yaptığı açıklamalarda devre arasındaki takviyelerin takımın iskeleti için önemli olduğu ve “Çilek yerine kiraz alacağız” sözleriyle de isteklerini herkese duyurmuştu.

KULÜBEYE DE TAKVİYE

Aslan'ın hocası Mancini ise Şampiyonlar Ligi’ni düşünerek isteklerini bir bir sıraladı. İtalyan hoca, ilk etapta ayrılması kesinleşen Drogba’nın yerine mutlaka önemli bir golcü alınması için bastırırken savunmada stoper ve sol açık bölgesine de dünya çapında isimlerin alınmasını istiyor. Bu 4 oyuncunun maliyeti ortalama olarak 45 milyon Euro’yu bulurken Mancini ayrıca yerli rotasyonuna da bazı takvilerle sezona başlanması konusunda ısrarcı.

YÖNETİMLE TERS DÜŞÜYOR!

İlk ayağı yapılan görüşmelerin ardından Aysal, düşünmek ve ekibiyle görüşmek için zaman isteyip masadan kalkarken Mancini de beklemeye koyuldu. İtalyan hoca daha önce Inter ve M.City’de de yönetimle ters düşüp yollarını ayırırken Aysal’dan gelecek yanıta ve transfere ayrılacak bütçeye göre Mancini de yolunu seçecek.

Haberin Devamı