Gazete Vatan Logo
Futbol '50 kere söyledik'

'50 kere söyledik'

Fenerbahçeli Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, oyuncusunun kulübüyle olan sözleşme görüşmelerini ve son günlerde çıkan Beşiktaş haberlerini yorumladı.

'50 kere söyledik'

Son günlerin gündemdeki ismi Caner Erkin'in Fenerbahçe ile sözleşme yenilemesi ve menajeri Batur Altıparmak'ın diğer kulüplerle görüştüğü haberleriyle ilgili olarak en yetkili ağızdan, Batur Altıparmak'tan tartışmaları bitirecek açıklamalar geldi.

Altıparmak Sporx'e yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"50 kere söyledik. Öyle bir şey yok. Fenerbahçe ile görüşmeden hiçbir adım atmayacağız. Beni bundan 3-4 hafta önce biri Beşiktaş Kulübü'nde görmüş. Ben Beşiktaş Kulübü'ne senede 10 kere giderim, Galatasaray'a 10 kere giderim. Beşiktaşlı İsmail Köybaşı menajerliğini yaptığım bir oyuncudur, altyapıdan oyuncular var. Ben şimdi Galatasaray Kulübü'ne gittiğim zaman, Caner için Galatasaray ile konuştuğum anlamına mı gelir. Galatasaray'da Selçuk var menajerliğini yaptığım, genç oyuncularım var"

"Ben böyle bir iş yapacaksam, Beşiktaş Kulübü'ne mi giderim görüşmek için. Söylüyorum ama anlatamıyorum. Ben Fenerbahçe ile görüşme yapmadan, bir şeyler netlik kazanmadan hiçbir kulüple görüşme yapmam. Bugüne kadar Fenerbahçe'den "Gelin, görüşelim" talebi olmadı, biz de bekliyoruz. Şampiyonluk belli olduktan sonra, tahmin ediyoruz ki görüşme olacaktır"

"TFF'ye göre sözleşmesi bitmeden ben herhangi bir görüşme yapamam Türk kulüpleriyle. Böyle bir talimat var. Aksi takdirde, alan, satan, aracılık eden, imza atan herkes ceza alır. Ben bunu yapar mıyım? Yurt dışıyla konuşuruz ama o başka. Ancak, arayan bütün kulüplere söyledim. Fenerbahçe ile görüşmeden herhangi bir adım atmayız. Çok arayan, soran, görüşmek isteyen var ama hep aynı şeyi söylüyoruz; Fenerbahçe ile görüşmeden bir şey yapmayacağız"

Haberin Devamı