Gazete Vatan Logo
Futbol Lugano dünyayı istedi!

Lugano dünyayı istedi!

F.Bahçe yönetiminin sözleşmesi bitecek Uruguaylı yıldız ile yaptığı ‘nabız yoklama’ turunda Lugano şok bir ücret talebinde bulundu

F.BAHÇE’DE sözleşmesi sona eren oyuncular ile yeni dönem için ’nabız yoklama turları’ devam ederken, defansın başarılı ismi Diego Lugano’nun, 2 yıllık yeni sözleşme için 5 milyon Euro istediği öğrenildi. Sarı-lacivertli takımda 2 sezondur, yıllık 1.2 milyon dolara oynayan Uruguaylı oyuncunun, sözleşmesinin uzatılması için yönetimle yaptığı görüşmelerde yıllık 2.5 milyon Euro’dan aşağı bir rakama imza atmayacağını bildirdiği belirtildi.

2012’YE DEK UZAYACAK

İKİ sezon önce ’dolar’ bazında mukavele yapan Lugano, F.Bahçe’den adeta bir ’servet’ istedi. Yeni sözleşme için ’Euro’ bazında sözleşme ve 2 yıl için 5 milyon Euro talep eden Lugano’nun, anlaşmanın da bu sezon içinde bitirilmesini istediği vurgulandı. Diego Lugano ile yeni sözleşme imzalanır ve rakamda anlaşılırsa, 2012’ye kadar F.Bahçe’nin oyuncusu olacak. (Futbol Federesyonu’nda Lugano’nun sözleşme bitim tarihi olarak 31 Mayıs 2009 gözüküyor. Ancak Uruguaylı oyuncuyla 1 yıllık da opsiyonlu anlaşma (Aurelio’nun olduğu gibi) bulunuyor. FIFA ise opsiyonları resmi sözleşme olarak kabul etmiyor. F.Bahçe opsiyonu da sözleşmeye katarsa tarih 2012’ye dek uzayacak.)

Haberin Devamı