Gazete Vatan Logo
Futbol Nobre’yle SICAK pazarlık

Nobre’yle SICAK pazarlık

Beşiktaş, yıllık 1.1 milyon dolar alan ve sezon sonu sözleşmesi biten golcünün menajeri Figer ile dün görüştü. Kartal 1.5 milyon öneriyor, Nobre ise 2 istiyor

SEZON sonunda sözleşmesi biten futbolcularla şimdiden pazarlık masasına oturan Beşiktaş yönetimi dün de Mert Nobre için görüşme yaptı. İstanbul’da olan menajeri Juan Figer ile kulüpte sıkı bir pazarlığa girildi. Görüşme yaklaşık 2 saate yakın sürdü. Siyah-beyazlılar, yıllık 1.1 milyon dolar alan golcü oyuncudan memnun olduklarını ve devam etmek istediklerini belirtti. Beşiktaş yıllık 1.5 milyon dolar önerisinde bulunurken Mert Nobre ise 2 milyon dolar talep etti. Juan Figer, Nobre’nin Beşiktaş’ta mutlu olduğunu ve kalmak istediğini parada anlaşmaları halinde hemen imza atabileceklerini söyledi. Daha önce menajer Sinan Engin’in ön görüşme yaptığı Nobre için yönetimin de “Biz çok memnunuz ve kesinlikle bırakmayı düşünmüyoruz. Bu nedenle sezon sonunu beklemeden şimdiden anlaşalım” görüşünü ilettiği vurgulandı.

TOPLAM 4 YILLIK OLACAK

TARAFLARIN önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturup Mert Nobre ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme yenilemesi bekleniyor. Beşiktaş daha önce de İbrahim Toraman, Batuhan Karadeniz ve bir çok Avrupa kulübünün peşinde olduğu Arjantinli Delgado ile mukavele yenilemişti.

Haberin Devamı