Gazete Vatan Logo
Futbol 'Tribünleri temizleyeceğim'

'Tribünleri temizleyeceğim'

Beşiktaş başkanı Demirören'den Çarşı'yı kızdıracak açıklama

GEÇEN sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’ta başkan Yıldırım Demirören son dönemlerde yaşanan olaylarla ilgili ilk kez konuştu. Şampiyonlar Ligi’nde oynanan CSKA Moskova maçında alınan mağlubiyet sonrasında havalimanında yumurtalı saldırıya uğrayan Demirören’e tepki bu kadarla da kalmadı. Süper Lig’de oynanan ve Beşiktaş’ın İnönü Stadı’nda 1-0 kazandığı Denizlispor maçında da taraftarlar Yıldırım Demirören’i istifaya davet etmişlerdi.

‘SAHİP ÇIKILSIN’

SON günlerde zor bir dönem geçiren Beşiktaş Başkanı, yeni hayata geçirilen Kartalcell’in Swissotel’deki tanıtım gecesinde, “Bu tribünler temizlenmeli” diyerek bu tür olayların yanlış olduğunu söyledi. Tanıtımda kısa bir konuşma yapan Yıldırım Demirören, öncelikle bu projenin Beşiktaş’a hayırlı olmasını ve taraftarın bu projeye sahip çıkmasını istedi.

‘BUNLAR YANLIŞ’

SON dönemdeki eleştirilere değinen Demirören, “Beşiktaş’ın yanlış yönetildiğine dair ifadeler var. Bunlar yanlı açıklamalar. Büyüklerimiz, aynı taraftar olaylarının kendi başlarına geldiğini unutmamalı. Bir karar verdim, bu tribünler temizlenecek. Tribünleri hep beraber temizleyeceğiz. Camiayı buna davet ediyorum” dedi.

Ve Murat Aksu aday

BEŞİKTAŞ’TA ocak ayında yapılacak olağan genel kurul öncesi eski yöneticilerden Murat Aksu, yarın İstanbul’da basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. Murat Aksu’nun bu toplantıda adaylığını açıklaması bekleniyor.

Haberin Devamı