Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Aaaa.. Ben çok mutluyum’

‘Aaaa.. Ben çok mutluyum’

F.Bahçelileri isyan etme noktasına getiren İspanyol golcüden taraftarları çıldırtacak açıklamalar

Yönetimin göndermek veya takasta kullanmak için gün saydığı Güiza, “İstanbul’dan ve hayatımdan memnunum. Ayrılmayı hiç düşünmüyorum” ifadelerini kullanıyor.

İSPANYA Milli Takımı kadrosuna giremeyen Daniel Güiza, F.Bahçe’nin hesaplarını altüst etmeye devam ediyor. Taraftarın da istemediği golcü oyuncuyu başka bir takıma satmayı veya yapacakları bir transferde takasta kullanmayı planlayan sarı-lacivertli yöneticiler, Güiza’nın çevresinden gelen sözler üzerine adeta şok geçirdiler.

28 Haziran tarihinde başlayacak olan kampa dahil olacağını söyleyen Okçu, “Ben İstanbul’daki hayatımdan ve F.Bahçe’den memununum. Şampiyon olsak kimse bir şey söyleyemeyecekti. Ancak şampiyon olamayınca tek suçlu ben oldum. F.Bahçe taraftarı bana yine destek olacaktır. Ben de onların yüzünü bu sene tekrar güldüreceğim. F.Bahçe’den ayrılmayı hiç düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

BUGÜNLERDE Diego Forlan gibi dünyaca ünlü bir golcünün peşinde olan sarı-lacivertlilerin, Güiza’nın bu ifadeleri karşısında nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu oldu.

Haberin Devamı