Gazete Vatan Logo
Futbol Alkışlar Akhisar'a

Alkışlar Akhisar'a

Akigo, geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden F.Bahçe'yi sahaya çıkarken alkışlayarak büyük jest yaptı, maçta ise dağıttı

Alkışlar Akhisar'a

ŞAMPİYONLUĞUNU ilan eden F.Bahçe, Akhisar deplasmanına formaliteden çıktı tamam ama Yanal'ın kafasında "Aman fark kapanmasın" varken gelen 3-1'lik mağlubiyet rehavete bağlanabilir! Mümkündür. Allah'tan lig yarışında değildi F.Bahçe. Tabii forma şansını az bulanlar da oynasa, Kuyt'ın eksikliğini herkes fark etmiştir. Sağ kanadı öksüz gibiydi. İlk yarı Akhisar bu eksikliği görüp yüklendikçe yüklendi.

SON 2 haftaya geldiğimiz şu günlerde lig bitse de tatile çıksak diyen futbolcuların şimdilik bu özrü kabul edilir. Hırs yaptılar ama bu hırsı performansa yansıtamadılar. Ayrıca Emenike'nin de dökülen hali gözümüzden kaçmadı değil. Beşiktaş, Ç.Rize ve dün. Neden bu kadar kötü ve sanki vazgeçilmez gibi oynar anlamış değilim? Yeni sezonda takım disiplinine ayak uydurmak zorunda.

İLK TEHLİKE 42'DE

MAÇIN başında sol kanattan oynamayı kafasına koyan Akhisar ilk tehlikeli atağında golü buldu. Erkan'ın pasında topla buluşan Niasse, tekrar Erkan'ı gördü. Erkan topu çevirdi, Bruno golü affetmedi: 1-0.

SARI-lacivertliler daha kendine gelemeden ikinci golü yedi. Soldan yapılan ortayı defans izledi, Kerim arkada tamamladı: 2-0. 41'de kopya bir pozisyon daha geldi. Güray malum soldan indi ortaladı, Niasse bu sefer golü bulamadı.
42'DE ise sarı-lacivertliler nihayet pozisyon buldu. Sow'un ara pasında Webo'nun vuruşu Oğuz'un üzerine geldi. 43'te Kerim ve Niasse verkacında Niasse vurdu, Mert kurtardı, dönüşte Kerim tamamlamak istedi, aut.

2. yarı Ersun Yanal kanatta değişiklik yapmak zorunda kaldı. Alper ve Sow çıktı, Gökhan ve Topal oyuna girdi. Haliyle taktisel de değişiklik oldu. Bir değişiklik de forma renginde olunca F.Bahçe kimliği değiştirmiş oldu. 50'de Topuz o kadar güzel vurdu ki direk bu gole engel oldu. 53'te değişiklikle birlikte gol de gelmiş oldu. Topal, Topuz'un yapamadığını güzel bir vuruşla ağlarla buluşturdu: 2-1.

69'DA Bruno sağ kanattan gelen topu düzeltti vurdu: 3-1.

90'da Sertan yine sağdan gelen ortaya vurdu, Mert'in bacaklarına takıldı top. Ve maç uzatma olmadan sona erdi. Kaybedilen 3 puan önemsiz de olsa F.Bahçe sahaya kazanmak için çıkmalı, her zaman!!!

Haberin Devamı