Gazete Vatan Logo
Futbol Almeida giderse Eto'o gelir

Almeida giderse Eto'o gelir

Beşiktaş’ın A Takım’dan Sorumlu Yöneticisi Ahmet Kavalcı, Kamerunlu yıldıza ilgilerini doğruladı:

Almeida giderse Eto'o gelir

Torku Konya deplasmanında 90+3’te yediği golle 2 puan bırakan, bunun üzüntüsünü yaşarken ertesi gün G.Saray’ın Sivas’ta kaybetmesiyle yeniden 2.’liği devralan Beşiktaş, bir yandan Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılabilmenin yarışını yapıyor, diğer taraftan da gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor...

Siyah-beyazlı kulübün A Takım’dan sorumlu yöneticisi Ahmet Kavalcı’ya gelişmeleri sorduk, önemli bilgiler ve mesajlar verdi... İşte Kavalcı’nın sözlerinden öne çıkanlar:

“Gelecek sezon için 4 yabancı oyuncu transferi gerçekleşirmeyi düşünüyoruz... Bir stoper, bir orta saha, bir forvet arkası ve bir de santrfor alacağız. Ancak santrfor tabii ki Almeida’ya bağlı. Eğer giderse onun yerine transfer yaparız.

‘ZOR AMA OLABİLİR’

“Eto'o'nun transferi dediğim gibi Almeida’ya bağlı. Biz Almeida ile sözleşmesini uzatmak için görüşme yapmak istedik. Ancak bizden birkaç hafta süre istedi. Eğer takımda kalırsa Eto’o’yu almayız. Ancak giderse işte o zaman olabilir. Fakat şunu da söylemek lazım, tabii ki Eto’o gibi dünyaca tanınan, sayısız başarılar kazanmış bir oyuncuyu transfer etmek çok zor bir iş.”

“Yerli transfer konusunda da çalışmalarımız sürüyor. Yüzde 90 yerli bir sağ bekle anlaştığımızı söylebilirim.”

Haberin Devamı