Gazete Vatan Logo
Süper Lig Burası Arena! Buradan çıkış yok

Burası Arena! Buradan çıkış yok

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, evinde Eskişehirspor'u konuk etti.

Burası Arena! Buradan çıkış yok

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, evinde Eskişehirspor'u 3-0 mağlup etti.



Maça çok istekli başladı G.Saray. Sahanın heryerinde pres yapan Mancini'nin öğrencileri yakaladıkları her fırsatta da ağır Eskişehir savunmasının arkasına derinleme paslar atıyordu. Daha 4. dakikada Selçuk'un defansın arkasına attığı topa hareketlenen Burak Servet'ten topu söktü ama kaleciyi gemeyi başaramadı. 7'de bu sefer Hajrovic Servet-Akaminko ikilisinin arasından Burak'ı mükemmel gördü. Topla buluştuğu gibi vuruşunu yapan Burak'ta skoru 1-0'a getirdi.



Bu pozisyondan sadece 3 dakika sonra Selçuk'un pasıyla içeri giren Burak, Boffin müdehalesiyle yerde kaldı. Ancak Cüneyt Çakır tartışmaya açık pozisyonda devam dedi. Skoru artıırmak için rakip kaleye kamp vuran Aslan 32'de farkı ikiye çıkardı. Soldan kazaılan serbest vuruşu kullanan Sneijder'in adese teslim ortasına penaltı noktası üzerinde kafayı vuran Chedjou topu ağlara yolladı: 2-0.



'UMUT' VERDİ

2. yarıya farkı azaltmak isteyen Eskişehir daha atak başladı. 53'de Jorquera'nın karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşu Muslera ayakları ile çıkardı. Kısa sürede toparlanan G.Saray tekrardan oyunun kontrolünü eline geçirdi. 58'de Sabri'nin uzak mesafeli şutunu kaleci çeldi. Kısa düşen topu tamamlamak isteyen Burak'ın vuruşunu da açizgi üzerinde ayaklarıyla uzaklaştırdı. 90+2'de ise Umut Bulut'un golü galibiyeti perçinledi...



Maç fazlasıyla puan farkını 4'e indiren G.Saray, F.Bahçe'nin Sivas deplasmanında puan kaybetmesini beklemeye başladı..

Haberin Devamı