Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Avrupa’nın vazgeçilmezi olacağız

‘Avrupa’nın vazgeçilmezi olacağız

“Bundan böyle sadece Avrupa Kupaları’na katılmakla yetinmeyip, turlar geçen bir ekip olacağız. Hala eksiğimiz çok ama her yıl daha da tecrübeleniyoruz.”

‘Avrupa’nın vazgeçilmezi olacağız

F.Bahçe Avrupa’da tarihinin en parlak dönemlerinden birini geçirse de Aykut Hoca’nın bu başarılarla yetinmeye niyeti yok. Çünkü bunu sürekli hale getirip her yıl dev kulüplere kafa tutmasını hayal eden Aykut Hoca hedefleriyle ilgili “Bir Real Madrid, Barcelona veya Manchester United gibi kulüp değil ancak bu takımların bir düşük ayarında her sene Avrupa’ya giden sadece gitmekle yetinmeyip turlar geçen bir takım olmanın zamanı geldi artık.

‘SİSTEM ELEŞTİRİLİYOR’

Şimdiden gözümüzü en yükseğe değil önümüzdeki hedeflere koyuyoruz. Sistemimizden dolayı eleştiriliyoruz. Taraftarımız bile takım çıksın sahaya 3-4 atsın, sürekli baskılı oynasın istiyor. Bakın F.Bahçe’nin futboluna sahada ne istediğini bilen bir takım var. Tabii ki hâlâ eksiğimiz çok. Anlatmak istediğim her yıl yaşayacağımız tecrübelerle birlikte Avrupa’da nasıl futbol oynandığını daha iyi kavrayacağız” ifadelerini kullandı.