Gazete Vatan Logo
Futbol Aysal'a bayram yok!

Aysal'a bayram yok!

Kaybedilen puanlarla küplere binen Aysal’ın önceki gün tesislerde toplantı üzerine toplantı yaptığı ortaya çıktı. Aysal, önce Mancini’yi ardından da oyuncuları sorguya aldı. Son hedef ise scout ekibiydi!

Aysal'a bayram yok!

Sarı-kırmızılılarda ligi 2. bitirip Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılabilmek artık şampiyonluk kadar önemli. Takımın geleceğine büyük etki edecek olan lig sıralamasında oyuncuların düşük performansı nedeniyle 3.’lüğe gerileyen takıma artık başkan Aysal da müdahale etti.

F.Bahçe karşısında alınan galibiyet Sivas ve Kasımpaşa yenilgileri ile birlikte önemini kaybederken Aysal önceki gün Florya’da 23 Nisan etkinliğine katılsa da perde arkasında hem teknik heyet hem de oyuncularla görüştü ardından da scout ekibinin sunumunu izledi.

Takımın durumu ile ilgili ‘kulak çeken’ Aysal aklındakileri ve isteklerini de tek tek anlattı.

Aysal’ın ilk toplantısı Mancini ile oldu. Son iki haftadaki kayıpların ardından hesap soran Aysal, hocasına bir kez daha takımın neden bozulduğunu sordu. Mancini ise bir kez daha bu soruya “Sivasspor ve Bursaspor gibi iki zorlu maçın ardından kısa sürede Kasımpaşa karşısına çıkmamız takımı hem psikolojik hem de fiziksel açıdan çok zorladı.

Yenilgiyi buna bağlıyorum. O yüzden takıma 2 gün izin verdim” yanıtını verirken toplantı son 4 maçın kazanılması üzerine yapılan konuşma ile noktalandı.

Kasımpaşa mağlubiyeti sonrasında Aysal’ın teknik heyet ve oyunculara siniri artarken yöneticilerine takımın kaptanları, Sneijder ve Melo ile görüşme ayarlamasını istemişti.

Aysal bu toplantısını da Florya ziyaretine sığdırırken takımın sorunlarını dinledi. Oyunculara ligi 2. bitirmenin önemini bir kez daha anlatan Aysal, kalan 4 maçta ortaya koyulan performans ve alınan sonuçların tüm oyuncuların da geleceğine etki edeceğinin altını çizip aba altından sopa gösterdi.

Ligin devre arasında yapılan 9 transferin de verimi az olurken kasadan çıkan rakamlar ise herkesin dilinde. Başkanın Florya’daki 3. durağı ise tesislerdeki villaydı. Burada scout ekibinin kendisi için hazırladığı sunumu izleyen Aysal, fikir alışverişinde bulunurken gelecek sezon için takip edilen oyuncularla ilgili raporları inceledi.

Haberin Devamı