Gazete Vatan Logo
Futbol Barça için korkunç iddia!

Barça için korkunç iddia!

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) başarısız bir sezon geçiren Barcelona'nın "Tata" lakaplı teknik direktörü Gerardo Martino'nun sözleşmesinin, sezon sonunda feshedileceği öne sürüldü.

Barça için korkunç iddia!

İspanyol basınında yer alan haberlerde, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenen, Kral Kupası'nı kaybeden ve lig şampiyonluğu ihtimali düşük olan Barcelona'da yönetimin, teknik direktör Tata'yı göndereceği iddia edildi.

"Tata gelecek sezon Barcelona kulübesinde oturmayacak" ifadesinin öne çıktığı haberlerde, Katalan kulübün, lig şampiyonluğu iddiası sürdüğü sürece Tata'ya destek olacağı, sezon sonunda ise Arjantinli çalıştırıcı ile yollarını ayıracağı belirtildi.



Barcelona'nın gelecek sezon için düşündüğü teknik direktör adayları arasında, bir dönem B takımını çalıştıran, eski Barcelonalı futbolcu Luis Enrique ilk seçenek gösterilirken, Ernesto Valverde, Paco Jemez, Michael Laudrup ve Frank de Boer'in isimleri de yer aldı.

Takımın dağılacağı iddia ediliyor

Barcelonalı birçok futbolcunun takımdan ayrılacağı iddiaları da haberlerde yer aldı. Gitmesi kesinleşen kaleci Victor Valdes'in yanı sıra Pinto'nun da takımdan ayrılacağı, Puyol'un sakatlığı nedeniyle takımı bırakacağı, Cuenca, Afellay ve Tello'ya takım aranacağı ve kulübe gelir sağlamak için Pedro veya Alexis'ten birinin satılabileceği öne sürüldü.

Celta Vigo'da kiralık oynayan Rafa Alcantara'nın takıma geri döneceği, Everton'da forma giyen Deulofeu için henüz bir karara varılmadığı, bunlardan başka 4 veya 5 futbolcunun satın alınacağı da iddia edildi. Prensipte anlaşılan kaleci Ter Stegen'den başka, transfer listesinde Mangala, David Luz, Cuadrado ve Reus gibi isimlerin de bulunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı