Gazete Vatan Logo
Futbol 'Başkanımız için kazanacağız'

'Başkanımız için kazanacağız'

Fenerbahçeli futbolcular, maç için hareket etmeden önce kamp yaptıkları otelde toplantı yaptı.

'Başkanımız için kazanacağız'

Takım kaptan Emre Belözoğlu'nun bir konuşma yaptığı toplantıda futbolcuların, "Bu maçı başkanımız için kazanacağız" dedikleri ifade edildi.

Bu arada, maç kadrosunda bulunmayan oyuncular da takımlarının kamp yaptıkları otele gelerek arkadaşlarının yanlarında oldular.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, maç öncesinde yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, "Derbiler futbol bayramı olmalı. Maç, bizim iddiamızı ve Beşiktaş'ın iddiasını da ortaya koyarsak, ayrı bir keyif verecek. Futbolun kazanacağı güzel bir sonuç olacak. Matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemek için maça çıkacağız. Rakibimize saygı duyuyoruz. Hak ettiğimiz sezonu burada sonuçlandırmak istiyoruz. Umarım her şey bizim istediğimiz gibi olur" şeklinde ifadeler kullandı.

Sarı-lacivertli futbolcu Alper Potuk ise hafta başından bu yana çok sıkı hazırlandıklarını belirterek, "Çok iyi bir sezon geçirdik. Bu sezonki şampiyonluğun Fenerbahçe tarihinde çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu maçta da bir kat daha değerlendi. İnşallah burada şampiyonluğu kazanıp başkanımıza hediye ederiz" dedi.

Haberin Devamı