Gazete Vatan Logo
Futbol Bayern ve United onun için kapışıyor

Bayern ve United onun için kapışıyor

Bayern Münih ile 2015’e kadar sözleşmesi olan Toni Kroos, Manchester United’tan da teklif alırken kulübünün yaptığı yeni sözleşmeyi de kabul etmedi.

Bayern ve United onun için kapışıyor

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Manchester United, Bayern Münih’in 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katabilmek için düğmeye bastı. Orta sahanın neredeyse her yerinde oynayabilen milli futbolcu için Kırmızılar, haftalık 315 bin avroluk br teklif yaptı.

Bu iddialar üzerine açıklamalarda bulunan Kroos’un menajeri Volker Struth, oyuncusunun İngiltere’den bir teklif almadığını ve 2015’e kadar Bavyera ekibinde kalacağını söyledi. Transfere de açık kapı bırakan Struth, Kroos’un 2015’ten sonra ise Manchester United’da oynayabileceğini ifade etti.

Bayern Münih ile kontratını uzatmak için konuşan yapan Kroos, takımın en fazla kazanan oyuncuları kadar maaş istemesi üzerine görüşmeler tıkanmıştı. Bu sıkıntıların ardından açıklamada bulunan Guardiola da, Kroos’un beklentilerini anladığını ama Bayern’de kalacağından da emin olduğunu vurguladı.