Gazete Vatan Logo
Futbol 'Benim günahım ne başkan'

'Benim günahım ne başkan'

“Başkanım benim suçum nedir? Atiba geliyor, hemen takıma giriyor. Eneramo iyileşmeden oynatılıyor. Mehmet Akgün’e ‘Kulüp bul’ dediler ama kadroya alındı” dedi

'Benim günahım ne başkan'

Beşiktaş'a başkan Fikret Orman’ın özel isteğiyle F.Bahçe’den transfer edilen Sezer Öztürk isyan bayrağını çekti... Bu sezon sakatlığı olmamasına karşın hiçbir resmi maçın kadrosuna alınmayan 27 yaşındaki futbolcu, Bursa’ya 22 futbolcu götürülmesine rağmen kafile listesinde adını görmeyince adeta çılgına döndü ve başkan Orman’ı arayıp içini döktü...

‘SEBEBİ BİLMİYORUM’

O konuşmanın detaylarına geçmeden önce bir parantez açıp Sezer’in Beşiktaş’a transfer sürecini hatırlatalım. Başkan Orman, tecrübeli oyuncunun menajerine Sezer’in transferini gerçekleştirecekleri yönünde söz vermişti. Futbol direktörü Önder Özen, “F.Bahçe’den hiçbir oyuncu takım planlamamızda yer almıyor” demesine karşın, başkan Orman’ın ısrarı üzerine Sezer, 1.5 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

İŞTE Sezer, dün de kadroda olmadığını görünce Beşiktaş’a gelmesinde büyük emeği olan Orman’ı aradı ve “Başkanım benim günahım ne, benim suçum ne? Rize ile hazırlık maçı yaptık orada bile kadroya alınmadım. Ama Atiba geliyor, direkt kadroya giriyor. Eneramo geliyor, daha tam iyileşmeden oynatılıyor. Mehmet Akgün’e ‘Kendine kulüp bul’ dediler, o bile kadroya alındı. Bana şans verilmiyor. Üstelik hiçbir sebep de bildirilmiyor. Bu şartlarda kendimi nasıl göstereceğim. Gerçekten çok üzgünüm” diyerek sıkıntılarını samimiyetle anlattı.

BAŞKAN ise tecrübeli oyuncuyu dinledikten sonra “Bu anlattıklarını mutlaka hocanla konuş” diyerek Sezer’e bu problemin çözüm yolunu gösterdi.

Sezer neden kadroda yok?

Sezer'in 22 kişilik Bursa kafilesine de dahil edilmemesi sonrası bu tercihin sebepleri konusunda söylentiler de doğdu... İki iddiaya göre de sorumlu olarak futbol direktörü Önder Özen gösteriliyor. Öne sürülen ilk gerekçe olarak futbol direktörü Önder Özen’in, transferine karşı çıktığı Sezer’in kadroya alınmasını istemediği ve bu konuda teknik direktör Slaven Bilic’e baskı yaptığı konuşuluyor.

Diğer iddiaya göre ise Özen ile Sezer ve Gökhan Süzen’in menajeri olan Özkan Doğan’ın araları açık ve bu nedenle siyah-beyazlıların futbol direktörü her iki oyuncunun da oynatılmasına karşı çıkıyor.

Haberin Devamı