Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş bombayı patlattı!

Beşiktaş bombayı patlattı!

Jermaine Jones’la her konuda anlaşan siyah-beyazlılar, 32 yaşındaki oyuncuyu bugün sağlık kontrolünden geçirecek ve Erciyes maçında oynatmak için girişimlere başlayacak.

Beşiktaş bombayı patlattı!

Beşiktaş, devre arasındaki ilk transferini gerçekleştirdi. Uzun süredir orta sahaya takviye yapmak isteyen ve daha önce temas kurduğu Ronaldinho ile Nicolas Lodeiro’dan istediği sonucu alamayan siyah-beyazlılar, Schalke’nin Almanya doğumlu ABD’li yıldızı Jermaine Jones’la sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.

32 yaşındaki yıldızın transferi şu şekilde gerçekleşti: Kontratı sezon sonunda bitecek olan Jones, Schalke’nin devre arası kampına katılmadı ve kendisine takım bulmak için izin aldı. Daha sonra menajerler aracılığıyla Beşiktaş’a önerilen Jones, teknik direktör Slaven Biliç’in de onayıyla kadroya katıldı.



Gece saat 02.00’de İstanbul’a gelen ve bu sabah sağlık kontrolünden geçirilecek olan 32 yaşındaki oyuncunun lisansının hemen çıkartılması için de işlemlere de başlanacak. Eğer siyah-beyazlılar Türkiye Futbol Federasyonu’ndan lisans çıkarma işlemini hemen gerçekleştirebilirse Jones yarın ligde oynanacak Kayseri Erciyes maçında da 18 kişilik kadroya alınacak.
BU sezon Schalke formasıyla 14 karşılaşmada forma giyen 32 yaşındaki orta saha 1 de gol atma başarısı gösterdi. Hatırlanacağı üzere Jones geçen sezon Alman ekibinin G.Saray’la İstanbul’da 1-1 berabere kaldığı maçta takımının golünü kaydeden isimdi.

GÜNTEKİN ONAY: 'Nihayet doğru bir oyuncu alındı'

Jermaine Jones, son derece tecrübeli, orta sahada modern futbolun gereksinimlerini karşılayabilecek, oyunun iki yönünü de oynayan, Şampiyonlar Ligi seviyesinde yıllarca ter dökmüş iyi bir futbolcu. Beşiktaş, ‘nihayet doğru bir hamleyle doğru bir oyuncu’ aldı.

Beşiktaş'ın orta sahadaki düzensizliğini, defansif boşluğunu toparlayabilecek, oyuna değer katabilecek akıl koyabilecek pas seviyesini yukarı çıkarabilecek bir oyuncu ki ceza alanı içinde ‘box to box’ oynayabilen tam bir orta saha oyuncusu. Sonuç olarak Jones, siyah-beyazlıların ihtiyacı olan kaliteli bir oyuncu.

Haberin Devamı