Gazete Vatan Logo
Futbol Ünlü futbolcuya maganda kurşunu!

Ünlü futbolcuya maganda kurşunu!

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı sonrasında futbolcu arkadaşlarıyla eğlenmek için Gayrettepe’de gittiği bir mekanda çıkan silahlı kavgada Beşiktaşlı Gökhan Töre ile 4 kişi yaralandı

Ünlü futbolcuya maganda kurşunu!

İstanbul Gayrettepe Bedroom adlı gece kulübüne takım arkadaşları Almeida, Fernandes, Motta, Dany, Kerim Frei, Veli Kavlak, Beşiktaş Futbol Kulübü medya iletişim sorumlusu Can İpekçi’nin yanı sıra Fenerbahçeli Webo ve Emenike’yle birlikte giden Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, barda çıkan silahlı kavgada sırtından yaralandı.



Yan locada sevgili kavgası

İddiaya göre 04.30 sıralarında meydana gelen olay şöyle gelişti: Töre ve arkadaşları gece kulübüne girdikten sonra eğlenmek için kendilerine ayrılan locaya geçti. Görgü tanıklarının ifadesine göre, yan locada oturan bir kişi önce yanındaki kız arkadaşıyla tartışmaya başladı.




İş adamı kurşun yağdırdı

Sevgilisine bağıran şüpheli daha sonra silahını çekerek havaya ateş etti. Gece kulübünde büyük panik yaşanırken, olay sırasında seken mermiler Gökhan Töre, Beşiktaş İletişim Sorumlusu Can İpekçi, Kayserisporlu futbolcu Taner Yalçın ve iki kişiye daha isabet etti. Olayın ardından Töre ve arkadaşları hastaneye giderek tedavi altına alındı. Polisin ateş açan kişinin iş adamı Koray B. olduğunu tespit etti.



Beşiktaş: Töre’yle ilgisi yok

Olayın duyulmasının ardından ise Beşiktaş Spor Kulübü yönetimi olayın Gökhan Töre ile bir alakası olmadığı yönünde açıklama yaptı. Töre’nin gittiği gece kulübünde bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omzuna isabet etmesi sonucu yaralandığının belirtildiği açıklamada, “Saldırganın bir kadına ardından çevreye ateş açması sonucunda eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırganla kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır” denildi.



‘Kızıl kafa beni kesiyor’

Olayla ilgili olarak bazı görgü tanıkları, barda eğlenen bir kadının sevgilisine Töre’yi kast ederek ‘Şu kızıl kafalı adam beni kesiyor. Ben rahatsız oldum’ dediğini ve bunun üzerine iş adamın silahını çekerek ateş etmeye başladığını iddia etti.



Geçmiş olsun akını

Hastanede tedavisi süren ünlü futbolcuyu çok sayıda kişi ziyarete geldi. Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Milli Takım eski teknik direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay, futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, kaleci Tolga Zengin de ziyaretçiler arasındaydı.

‘Sağa sola ateş açtı’

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre’nin uğradığı silahlı saldırının görgü tanığı menajer Mahir Aslan ise olay anında Gökhan Töre ile birlikte olduklarını ve olayın bir maganda saldırısı olduğunu açıkladı: ”Akşam beraber eğleniyorduk. Magandanın biri çıktı ve sağa sola ateş etti. 6 kişi yaralandık. Ben taburcu oldum. Gökhan abi çok iyi şu anda hiçbir sıkıntısı yok. Biz sadece dışarı çıkıp eğlenmek istedik. Olayın bizle bir alakası yok. Yan locada oldu. Bizim locamız ayrıydı.”

Haberin Devamı