Gazete Vatan Logo
Futbol Beşiktaş’tan Bahçeşehir’e: ‘Boşalt evimi’

Beşiktaş’tan Bahçeşehir’e: ‘Boşalt evimi’

Siyah beyazlılar, sponsorluk desteğini çektiği için, Çilekli Tesisleri'ni ve koleji kiralayan Bahçeşehir Üniversitesi'ne noter kanalıyla ihtar verdi.

Beşiktaş’tan Bahçeşehir’e: ‘Boşalt evimi’

Beşiktaş ile Bahçeşehir Üniversitesi arasındaki gerilim yeni bir boyut kazandı. Bilindiği gibi Bahçeşehir Üniversitesi, siyah-beyazlıların bayan voleybol takımı ve birkaç amatör şubesine daha verdiği sponsorluk desteğini geçtiğimiz günlerde geri çekmişti. Sebebi ise arazi kriziydi. Siyah-beyazlılarla birlikte bir spor akademisi kurulacaktı fakat proje için belirlenen arazileri Beşiktaş’ın kullanamayacağı anlaşılınca, Bahçeşehir Üniversitesi kulüple tüm bağını koparmıştı.

Siyah-Beyazlılardan buna karşı atak geldi. Bahçeşehir Üniversitesi siyah-beyazlıların Çilekli tesislerini ve buradaki kolejini kiralamıştı. Bu anlaşma gereği tesisleri siyah-beyazlıların kongre üyelerine kullanımına da kapatan Bahçeşehir Üniversitesi’ne noter kanalıyla ‘tesisi boşalt’ dendi. Ancak siyah-beyazlılar okulların açılacak olması nedeniyle burada okuyan öğrencilerin mağdur olmaması için bu yıl da aynı yerde eğitime devam edilmesine izin verdi.
Ancak bu izne karşın Beşiktaş Bahçeşehir Koleji, bu yıl Beşiktaş markasını burada kullanamayacak. Siyah-beyazlılar gelecek yıldan itibaren buradaki eğitim yuvasını başka bir kuruma kiralayacak.

Haberin Devamı