Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Biz bunu hak etmiyoruz’

‘Biz bunu hak etmiyoruz’

Bursa karşısında devreyi geride kapatan oyuncular soyunma odasında birbirlerine sarılarak galibiyet yemini etti

‘Biz bunu hak etmiyoruz’

Aslan'ın bu sezon için elinde tek kupa umudu kalırken Bursa maçının ilk yarısının 2-1 bitmesiyle birlikte tüm oyuncular da moralleri bozuk bir şekilde soyunma odasına girdi. Kimsenin ağzını bıçak açmazken Sneijder’in 45’te gelen golü bile kıvılcımdan öteye geçemedi. İlk 5 dakika herkes sessizliğini korurken ardından başta kaptanlar Selçuk ve Sabri olmak üzere deneyimli isimler herkesi ayağa kaldırmak için konuşmaya başladı.

‘AYNI GEMİDEYİZ’

Takıma moral veren ‘ağabeyler’ son bölümde ise tüm takımın omuz omuza yaptığı yeminde de başrolü oynadı. Yabancı oyuncuların da moral konuşması yaptığı soyunma odası oyuncuların, “Beyler tutunacak başka bir şey kalmadı. Çalışmamızın karşılığı bu değil. Daha önce kimleri yenmedik ki. Mağlup ayrılmayı hak etmiyoruz. Aynı gemideyiz. Amacımız bir, tek vücut olalım” sözleriyle yankılandı.

İşte bu sözlerin ardından sahaya çıkan oyuncular fırtına gibi başlayıp skoru 3-2’ye getirirken maçın ardından da bu galibiyet yemininin hatırası için soyunma odasında fotoğraf çektirildi.

Haberin Devamı