Gazete Vatan Logo
Futbol Kusursuz Fırtına

Kusursuz Fırtına

Sezon başından beri bekleneni veremeyen bordo-mavililer, Kayseri Erciyes'e patladı

Kusursuz Fırtına

AVRUPA'YA katılmak için kayba tahammülü olmayan Trabzon, haftanın açılışında ligde kalmak için canını dişine takan Erciyes'in konuğuydu. Bordo-mavililer bu sezon kanayan yarası olan deplasmanlardaki 2 galibiyetinden birini aldığı (Kayserispor) Kadir Has Stadı'nda maça golle başladı. 5'te sağ kanatta topla buluşan Yusuf'un içeri kesti, Henrique kafayla dokundu: 0-1.

28'DE Henrique ve Adrian'la kurduğu üçgen sonrası Olcan karşı karşıya durumda topu Gökhan'a nişanlarken 28'de Zeki orta sahada topu kapıp Yusuf'u ince gördü, ilk golün asistini yapan genç yıldız farkı 2'ye çıkardı. Bu dakikaya kadar uykuda olan Erciyes, Traore ve Ibricic'in tehlikeleri ile yaşam belirtisi gösterse de 39'da günün starı Yusuf soldan atağı başlattı; Adrian, Henrique'yi milimetrik pasla kaçırdı, Sambacı'nın asistinde ise yine Yusuf bitirici vuruşu yaptı: 0-3.

ŞOV DEVAM ETTİ

2. yarıda da 'Trabzon Şov' devam etti. 62'de orta alanda topu kapan Zeki'nin pasıyla hareketlenen Henrique bu kez sağdan gelen Olcan'a 'al da at' dedi, o da bu ikramı geri çevirmedi: 0-4. Dış saha fobisini art arda gollerle geride bırakan Fırtına'da son sözü ise 90'da Şahin'le yaptığı duvar pası sonrası ceza alanına sızan Soner söyledi ve bordo-mavililer Avrupa kupaları için çok değerli bir 3 puanla evine döndü.

Haberin Devamı