Gazete Vatan Logo
Futbol Cimbom 1. Lig'den kaptı

Cimbom 1. Lig'den kaptı

Transfere doymayan Galatasaray, Manisaspor’un 18 yaşındaki genç yeteneği Oğuzhan Kayartransfer etti.

Cimbom 1. Lig'den kaptı

Sarı-Kırmızılı scout ekibinin izleyip beğendiği Oğuzhan Kayar için her konuda anlaşma sağlandı. Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, “Transfer bitti. Her iki tarafa hayırlı olsun” dedi.

Manisaspor’un altyapısından yetişen Oğuzhan Kayar, Galatasaray’a transfer oldu. Galatasaray’ın uzun süredir yakından takip ettiği 18 yaşındaki oyuncu için haftalardır süren görüşmeler son buldu.

HASGÖR: “HAYIRLI OLSUN”

Sarı-Kırmızılı yönetimle her konuda anlaştıklarını açıklayan Başkan Emre Hasgör, “Oyuncumuzun Galatasaray’a transferi konusunda görüşmelerimiz son buldu. Kendisi kulübümüzle vedalaştı. Kulübümüze katkısından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz. Her iki tarafa hayırlı olsun” dedi.

55 DAKİKA SÜREYE RAĞMEN…

Bu sezon lig ve kupada sadece 55 dakika süre alan Oğuzhan, A2 Ligi’nde 8 maça çıkarken, U19 Milli Takımı’nda da 2 maça çıktı. Aydınspor’da lisansı çıkan Oğuzhan, sırasıyla Güneşspor, Aydın SHÇEK takımlarında oynadıktan sonra 2011 yılında Manisaspor’a transfer olmuştu. Oğuzhan altyapıda 3 yıllık serüvenin ardından bu sezon başında Manisaspor’la profesyonel sözleşmeye imza atmıştı.

(Milliyet)

Haberin Devamı