Gazete Vatan Logo
Futbol 'Çok kötü bir hakem'

'Çok kötü bir hakem'

G.Saray Teknik Patronu Mancini, ilk golden önce Babel'in Semih'e yaptığı faulü vermeyen Cüneyt Çakır'ı kılıçtan geçirdi.

'Çok kötü bir hakem'

Bu sezon en farklı mağlubiyetini alan G.Saray’da teknik direktör Mancini’nin hedefinde ülkemizi Dünya Kupası’nda temsil edecek olan Cüneyt Çakır vardı:

“Maçın kırılma anı, bu skora neden olan hakemdi. Çünkü yediğimiz ilk golden önce Semih’e yapılan net bir faul var... O çalınmadı, sonrasında penaltı verilip bir de Hakan Balta’ya kırmızı kart çıktı. Çakır’ın gerçekten kötü bir hakem olduğunu düşünüyorum. Bariz bir faul var sonuçta o pozisyonda. Umarım bir daha bu hakemle karşılaşmayız.
85 dakika Kasımpaşa’ya karşı 10 kişi oynuyorsunuz. İleri uçta etkili silahları var. Kasımpaşa’ya karşı 1 eksikle oynamak kolay değil. Maç 11’e 11 oynansaydı çok daha farklı olurdu.

‘SORUMLU BENİM’

Devre arasında iyi çalıştık, ama ondan sonra bu çalışmaların meyvesini de topladık. 2. yarının başındaki oyun ile karşılık aldık. Diğer takımlarla kıyasladığımızda 6 maç fazla oynadık. Oynayan oyuncular, hemem hemen aynı oyuncular. 10-20 tane üst düzey oyuncumuz yok. Arkadaşlarımızın bazıları yorgun olabiliyor. Bir maç oynuyorsunuz ve oyuncularım yapılması gerekeni de yapıyor. Sonuç değişebiliyor.”

“Bakıldığı zaman rotasyonlar, o oynadı, bu oynamadı falan... Bir sorumluluk varsa ben alıyorum. Bugün maça ne yazık ki olumsuz anlamda maça damga vuran bir hakem vardı. Sneijder’in dirsek yediği bir pozisyon da vardı. En iyi hakem eğer bu hakemse, çok büyük bir sorun vardı diye düşünüyorum.

Eğer bir sorumluluk alınacaksa bunu ben alacağım. Takımda kimin oynayacağına ben karar veriyorum. Eğer bir karar verilecekse ben veririm.”

Haberin Devamı