Gazete Vatan Logo
Futbol Dany'i sildiler!

Dany'i sildiler!

Devre arası Beşiktaş’a transfer olduktan sonra bazı maçlarda yaptığı kritik hatalara rağmen Önder Özen-Bilic ikilisinin sürekli arkasında durduğu oyuncuyu, defterden sildiği, Sivok’un iyileşmesi ile birlikte takımdan kesileceği öğrenildi

Dany'i sildiler!

Ligin devre arasında Galatasaray’dan kiralanan ancak Beşiktaş camiasında transferi tepkiyle karşılanan Dany, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve Teknik Direktör Slaven Bilic’in de gözünden düştü.

Bazı maçlarda yaptığı kritik hatalara rağmen Özen-Bilic ikilisinin sürekli arkasında durduğu Kamerunlu oyuncu, izinli olmadığı halde gece dışarı çıkan futbolcular arasında yer aldığı için, Beşiktaş’taki kredisini tamamen tüketti. Yönetimi ve taraftarı karşısına alma pahasına Dany’e kefil olan ve Beşiktaş’a kazandıran Önder Özen ve Slaven Bilic’in yakın çevrelerine, “Maalesef Dany, bizim iyi niyetimizi suistimal etti. Evet her oyuncu hata yapabilir ama Dany gibi tüm gözlerin üzerinde olduğu bir futbolcu daha dikkatli olmalıydı. Şimdi yönetim Dany transferi nedeniyle olumsuz eleştiri yapsa haksız da sayılmaz” diyerek dert yandıkları ortaya çıktı.

Dany’i sadece yeni sezonda değil kalan maçlar için de kafasından silen Önder Özen ve Slaven Bilic, bu oyuncunun yerini doldurmak için Tomas Sivok ile bir görüşme yaptı. Çek oyuncuya ligin kalan haftalarında oynayabilecek durumda olup olmadığını soran Özen-Bilic ikilisi, Sivasspor maçı için Sivok’tan olumsuz yanıt aldı. Ülkesindeki doktorlar ve fizyoterapistlerin verdiği program doğrultusunda bireysel olarak çalışan ve birkaç gün içerisinde takım antrenmanlarına katılacak olan Sivok’un, “Beşiktaş ile bir sene daha mukavelem var. Yeni sezonda takıma daha yararlı olabilmek için Sivasspor maçında oynamam risk taşır. Son üç haftada forma giyebilirim” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Beşiktaş Teknik Heyeti, mecburen Sivasspor maçında Dany ve Franco ikilisini oynatacak. Sivok ve Ersan’ın yetişmesi durumunda ise kalan maçlarda Dany yedek soyunacak. (Serdar Sarıdağ/Skorer)

Haberin Devamı