Gazete Vatan Logo
Futbol Dev ceza! Eğer oynarsa...

Dev ceza! Eğer oynarsa...

Yıldız kaleci o maçta forma giyerse...

Dev ceza! Eğer oynarsa...

Atletico Madrid'de Chelsea'den kiralık olarak forma giyen Thibaut Courtois'in sözleşmesindeki detayın ayrıntıları ortaya çıktı. İspanyol medyasında bugün yer alan haberler Atletico Madrid Başkanı Cerezo tarafından da doğrulanmıştı. Sözleşmedeki detaya göre yıldız kaleci iki kulübün anlaşması sebebiyle olası bir Şampiyonlar Ligi eşleşmesinde forma giyemeyecek.


Cerezo, yaptığı açıklamada "sözleşmedeki madde nedeniyle Courtois'in oynaması pek olası görünmüyor. Eğer buna rağmen ona forma verirsek "büyük miktarda" ceza ödemek zorunda kalırız" ifadelerini kullandı. İspanyol basınına göre bu ceza maç başına 3 milyon euro gibi astronomik bir bedel. Buna göre genç kaleci olası bir eşleşmede iki maçta da Atletico Madrid forması giyerse toplamda 6 milyon euro'luk bir ceza söz konusu olacak. Madrid ekibi Courtois'i kadrosuna bonservisiyle katmak için büyük bir uğraş veriyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri yarın belli olacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE KURALAR YARIN ÇEKİLİYOR

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'ndeki ilk kura çekimi TSİ 13.00'de Şampiyonlar Ligi için gerçekleştirilecek. Kura çekimine, İspanyol kulüpleri Atletico Madrid ile Real Madrid, İngiliz takımı Chelsea ve Almanya'dan son şampiyon Bayern Münih katılacak.

40 yıl aradan sonra ilk kez Avrupa'nın kulüp bazındaki en büyük futbol turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkan Atletico Madrid, adı daha önce "Şampiyon Kulüpler Kupası" olan turnuvadaki dördüncü yarı final tecrübesini yaşayacak.

Haberin Devamı