Gazete Vatan Logo
Futbol Dev sponsorluk için tek şart!

Dev sponsorluk için tek şart!

Türk Telekom ile göğüs reklam anlaşması bu sezon sonunda bitecek olan G.Saray, Emirates'ten sonra Gazprom ile de flört ediyor. Futbol dünyasına büyük paralar akıtan doğalgaz şirketi Aslan'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer almasını şart koşuyor

Dev sponsorluk için tek şart!

Bütçesindeki açık ve aşırı borç nedeniyle UEFA Finansal Fair Play kurallarını ihlal eden ve Mayıs ayı başında uyarı alması beklenen G.Saray, gözünü yeni forma sponsorluğu anlaşmasına dikti ancak aday şirketler, Cimbom'un gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde olup olmayacağını merak ediyor. Türk Telekom ile sezon sonunda sona erecek olan forma reklamı anlaşması için önce Emirates ile masaya oturan G.Saray'a cazip bir teklif de Rus enerji devi Gazprom'dan geldi. Ancak Gazprom'un G.Saray'ın Devler Ligi dışında kalması halinde çekilebileceği konuşuluyor.

GAZPROM SPONSORLUĞUNDA DOSTLUK MAÇI

Kombine gelirlerini uzun vadede temlik altına aldıran ve yeni forma anlaşmasıyla yaz transfer dönemi öncesinde rahat bir nefes almak isteyen Galatasaray'ın görüştüğü şirketlerden Gazprom'un uluslararası sosyal sorumluluk projesi "Dostluk için Futbol" kapsamında bugün Florya'da bir etkinlik düzenlenecek. Galatasaray ve Bursaspor'un U14 takımları arasında saat 14:30'de dostluk maçı oynanacak. Gazprom'un sarı-kırmızılı takımla reklam anlaşması öncesinde bu organizasyonla arayı sıcak tuttuğu söyleniyor.

ZENİT, SCHALKE VE CHELSEA...

Dünyanın en büyük doğalgaz şirketi olan Gazprom, futbol dünyasında yaptığı dev sponsorluk anlaşmalarıyla adından söz ettiriyor. Rus Ligi'nde Zenit'in sponsoru olan enerji devi, Almanya'da da Schalke 04 ile forma reklamı anlaşmasını uzun yıllardır sürdürüyor. Chelsea ile de sponsorluk anlaşması bulunan Gazprom, iki sezondur Şampiyonlar Ligi'nin de resmi destekçilerinden. Gazprom, Sırp ekibi Kızılyıldız ile de 4 yıl önce anlaşmıştı. (Sabah)

Haberin Devamı