Gazete Vatan Logo
Futbol Dev transfer bitiyor!

Dev transfer bitiyor!

Fernando Torres, Samuel Eto'o ve Demba Ba'dan istediği verimi alamayan Chelsea, Atletico Madrid'in yıldızı Diego Costa için 42.5 milyon Euro'yu gözden çıkarttı ve taraflar anlaşmaya oldukça yakın

Dev transfer bitiyor!

Goal'ün edindiği bilgiye göre de maviler, Atletico Madrid'den haftalık 60 bin Euro kazanan oyuncuya da bu rakamın üç katından fazla bir teklif sunacak.

Atletico Madrid'in Teknik Direktörü Deigo Simeone de yaptığı açıklamada "Geleceği ile ilgili kararı Costa verecek. Kendisi için en iyi olanı seçecektir. Chelsea'nin onunla ilgileniyor olması çok normal. Bu beni mutlu ediyor. Çünkü bu benim ve teknik ekibimin oyuncularımızı geliştirdiğimi kanıtlıyor. Chelsea'nin büyük bir maddi gücü var. Costa da Falcao gibi geleceğini garanti altına almak isteyebilir. Samuel Eto'o'nun da yaşlandığını düşünürsek Chelsea'nin ona ihtiyacı olduğu söylenebilir. Ama o şu an için bizim." ifadelerini kullanmıştı.

Costa, bu sezon Atletico Madrid formasıyla çıktığı 45 maçta 34 gol kaydetti ve La Liga'da gol krallığında da 26 golle 28 gollü Cristiano Ronaldo'yu en yakından takip eden isim konumunda. (Goal.com)