Gazete Vatan Logo
Futbol F.Bahçe'nin dört yerli hedefi!

F.Bahçe'nin dört yerli hedefi!

Süper Lig'de şampiyonluğa çok yaklaşan Fenerbahçe'nin yerli transferi için de dört oyuncuyu takibe aldığı iddia edildi.

F.Bahçe'nin dört yerli hedefi!

Fotomaç gazetesinin haberine göre listenin başında Mevlüt Erdinç var. St. Etienne ile görüşmeler bir süre önce başladı. Jimmy Durmaz, Deniz Yılmaz ve Emrah Başsan listedeki diğer isimler.

Şampiyonluk için adeta dakika sayan F.Bahçe transfer harekatına başladı. Gelecek sezon yabancı kontenjanının sıkıntı yaratacağını düşünen F.Bahçe yönetimi yerli oyunculara yöneldi. Özellikle forvete yerli bir alternatif arayan sarı-lacivertliler 4 isim üzerinde duruyor. Listenin başında Aykut Kocaman'ın da çok istediği Mevlüt Erdinç var. Sezon içinde Mevlüt ve kulübü St. Etienne ile temasların olduğu ve prensipte anlaşmanın sağlandığı bile konuşuluyor. Fatih Terim'in milli takımda şans verdiği Mevlüt'ün Türkiye'de forma giymesini istemesi de bu transferin önünü açıyor.

KULÜBEDE YERLİ BİR FORVET ŞART

Emenike, Webo, Sow gibi forvetler olmasına rağmen Ersun Yanal'ın "Mutlaka yerli alternatifleri olmalı" sözüyle harekete geçen yönetim Mevlüt dışında Elazığ'dan Deniz Yılmaz, G.Birliği'nden Jimmy Durmaz ve Antalyaspor'dan Emrah Başsan için girişimlerini sürdürüyor. Fenerbahçe bu oyunculardan en az birini almak için mücadele veriyor.

JİMMY DURMAZ GELMEYE HAZIR

Forvette ve kanatta oynayabilen İsveç Milli Takımı'nın oyuncusu Jimmy Durmaz, F.Bahçe'nin teklifine sıcak bakıyor. "Büyük hedefleri olan bir takıma gitmek isterim" diyen Jimmy'nin bu sezon 31 maçta 6 golü bulunuyor. Mevlüt bu sezon 28 maçta 9 gol attı. Deniz Yılmaz 32 karşılaşmada 13 gol, Antalya'nın genç forveti Emrah Başsan ise 39 maçta 7 gol atmayı başardı.

(Fotomaç)

Haberin Devamı