Gazete Vatan Logo
Futbol 'F.Bahçe, Arena'ya...'

'F.Bahçe, Arena'ya...'

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Derin Futbol programında müthiş bir iddiada bulundu.

'F.Bahçe, Arena'ya...'

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Ahmet Çakar ve Kütahyalı canlı yayında şampiyonluk iddiasına girdi.

Ahmet Çakar, sezon sonunda Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını iddia ederek şunları söyledi; "Fenerbahçe 28. haftada Türk Telekom Arena'ya ya şampiyon gelir ya da dönüşte şampiyonluğu kutlar. Bence ligin şampiyonu Fenerbahçe, yüzde 85 ihtimalle de ikinci Galatasaray olur. Sezon sonu Fenerbahçe ile ligin ikincisi arasındaki puan farkı çift haneli sayılarda olur" dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı da Çakar'ın bu sözlerine karşılık olarak; "Ben ligin bu kadar erken biteceğine inanmıyorum, Fenerbahçe'nin büyük bir avantajı var, şampiyon olabilir ama bu kadar büyük bir fark olmaz. Fenerbahçe şampiyon olursa 1-2 puan farkla şampiyon olur" dedi.

Kütahyalı eğer F.Bahçe, G.Saray'a çift haneli sayılarda puan farkı atarsa herkese istediği alırım derken, Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı takım elbisesine iddia girdi.

Ahmet Çakar'ın iddiası sezon sonu Fenerbahçe'nin Galatasaray'a çift haneli sayılarda yani minimum 10 puan fark atacağına yönelikken, Rasim Ozan Kütahyalı da bunun tersini iddia etti.

(Ajansspor)

Haberin Devamı