Gazete Vatan Logo
Futbol F.Bahçeli futbolculardan flaş iddia

F.Bahçeli futbolculardan flaş iddia

Fenerbahçe - Elazığspor maçında 58. dakikada Baroni'nin kırmızı kart gördüğü pozisyondan sonra ortalık karıştı.

F.Bahçeli futbolculardan flaş iddia

Bu posziyondan sonra sarı lacivertli futbolcular kırmzı karta itiraz etti. Ancak Göçek ve yardımcısının kararı değişmedi. Maçın hakemi sarı lacviertli futbolcuları uzaklaştırarak Baroni'yi düşüren ELazığsporlu Onur Ayık'ın yanına gitti.

Göçek elini cebini atarak sarı kartını Onur'a gösterdi. İşte bundan sonra kıyamet koptu. Özellikle Emenike ve Alper hakem Göçek'e 'Onur'a iki kez sarı kart gösterdin şimdi kırmızı kartını göstermelisin" diyerek itiraz etti. Göçek ise bu iddiayı kabul etmedi. Fenerbahçeli Alper bu iddiasında çok ısrar ederek çok sert tepki gösterdi.

Maçın ardından da bir açıklama yapan Alper Potuk, "Baroni'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonunda hakem önce avantaja bıraktı. Pozisyon bitince sarı kartı çıkarttı. Sonra yan hakem "Baroni tekme attı" diye söyledi. Sonra Baroni'ye kırmızı kart verdi. O sırada yerde yatan Elazığsporlu oyuncuya sarı kart vermeyi unuttu. Sahanın başka bir yerinde o sırada kargaşa oldu. Bu sefer kargaşadan dolayı gitti yerde yatan oyuncuya sarı kart verdi. Buna bakılmasını istiyorum. Gördüğüm kadarıyla ikinci sarı karttan atılması lazımdı" dedi.

Göçek'in Onur'a iki kerz kart gösterip göstermediği maç yayına yansımadı.

Haberin Devamı