Gazete Vatan Logo
Futbol Henrique fırtınası ligde de esti!

Henrique fırtınası ligde de esti!

Spor Toto Süper Lig 4. hafta maçında Trabzonspor sahasında Karabükspor'u ağırladı

Henrique fırtınası ligde de esti!

Mustafa Reşit Akçay’ın göreve başladığından beri 10 resmi maçta Trabzon’u izleme şansı bulduk. Ligde farklı, Avrupa’da farklı bir Karadeniz ekibi görüyoruz sahada. Yurt dışında iyi oynamasa bile arzusu eksik olmayan bordo-mavililer, Süper Lig’de ise sanki hazırlık maçı oynuyormuşçasına sahaya çıkıyor. Geçen haftaki Akhisar mağlubiyeti bile ders olmamış oyunculara.

MÜCADELE Trabzon’un her lig maçında olduğu gibi durgun başladı. 2 takımda “Karşılaşma bir an önce bitsin de gidelim” havasındaydı. 23’te ev sahibi takımdan Yusuf direğe takıldı ama hakem ofsayt gerekçesiyle oyunu durdurdu. 35’te Adrian, 42’de Yusuf, 44’te ise Henrique’nin şutu auta gitti. 32’de Gökhan, 33’te ise LuaLua vurdu, Onur çıkardı.

ÖZGÜVEN NEREDE?

İKİNCİ yarıda da mücadele keyfisizdi, adeta yaprak kıpırdamıyordu sahada. Avni Aker’i dolduran taraftara ayıp olmasın diye rakip kaleye yüklenen Trabzon adına 59’da Adrian frikikten vurdu, top ağları yaladı. 60’ta ise Henrique pasını çıkardı, sol çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kalan Yusuf, topu direğe nişanladı. 69’da da Gökhan Ünal yine Onur geçemedi.

KARADENİZ’İN Abisi’nin sayısı ise 76’da geldi. 2. yarıda oyuna giren Colman’ın asistinde Waterman’le karşı karşıya kalan Henrique takımını öne geçirdi. İki takımda golden sonra birkaç pozisyon bulsa da Karadeniz derbisinde skor değişmedi.

TRABZON dün ne kadar üç puana uzansa da taraftarların ısrarla sorduğu ve 2 senedir cevabını alamadığı bir soru var: Takımda 2 senedir neden özgüven yok?

Haberin Devamı