Gazete Vatan Logo
Futbol Futbolculardan Yanal'a jest

Futbolculardan Yanal'a jest

Dünya Kupası'na gidecek oyuncularına "Lig bitmeden 2 hafta önce tatile çıkabilirsiniz" diyen Yanal’a futbolcular önce şampiyonluğu kutlayalım diyerek cevap verdi…

Futbolculardan Yanal'a jest

Haftalar önce psikolojik olarak ilan ettiği şampiyonluğu resmiyete dökmek için geri sayıma başlayan F.Bahçe'de yabancı futbolcular, teknik direktör Ersun Yanal'ın büyük jestine, aynı şekilde yanıt vererek gönülleri fethetti.
12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Brezilya'da yapılacak 2014 FIFA Dünya Kupası'nda sarı-lacivertli kulübü temsil edecek oyuncularıyla bir görüşme yapan başarılı çalıştırıcı "Beyler şampiyonluğumuzu ilan ettikten sonra isterseniz son 2 maça kalmadan izne çıkabilirsiniz. Yoğun ve yorucu bir sezonu geride bıraktık. Turnuva başlamadan iyice gidip dinlenin" teklifini sundu.

İlk başta kulağa hoş gelen bu öneriye çok sevinseler de şampiyonluk kutlamalarının 33. haftadaki Kardemir Karabük maçına kalmasından dolayı teklifi geri çeviren Kuyt, Webo, Meireles, Alves ve Emenike hocalarına "Bir sürü engele rağmen yılmadan mutlu sona ulaştığımız bu sezonda ağustostan beri kupa kaldırmak için bekliyoruz. Şükrü Saracoğlu'ndaki o şölene katılmadan hiçbir yere gitmeyiz. Uzun bir kamp dönemi ve uzun seyahatlerimiz olacak ancak biraz daha bekleyebiliriz. Hele bir kutlamalara katılalım da daha sonra kafamız rahat şekilde tatilimizi yaparız" karşılığını verdiler.


KAYSERİ'YE GİTMEYECEKLER
Ersun Yanal, öğrencilerinin bu fedakalığından çok etkilenirken, söz konusu 5 yıldızın Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ardından Kayseri deplasmanına gitmeden ülkelerinin yolunu tutacakları öğrenildi.

Cristian Baroni, Samuel Holmen, Kadlec, Sow gibi Dünya Kupası'nda boy gösteremeyecek futbolcular ise tıpkı yerli yıldızlar gibi tatile Kayserispor deplasmanından sonra çıkacak.

Haberin Devamı