Gazete Vatan Logo
Futbol G.Saray, yine Beşiktaş'ın kapısında!

G.Saray, yine Beşiktaş'ın kapısında!

Avusturya'nın Kronen Zeitung gazetesi, "G.Saray Veli Kavlak'ı kadrosuna katmak istiyor" diye yazdı. Veli'nin menajeri Max Hagymayr iddiayı doğruladı

G.Saray, yine Beşiktaş'ın kapısında!

Yabancı sınırı nedeniyle yerli oyuncu kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın hedefinde Beşiktaşlı oyuncular var.

Daha önce Gökhan Töre için girişimde bulunan sarı-kırmızılıların, Veli Kavlak'a da kanca attığı ortaya çaktı. Avusturya'nın Kronen Zeitung gazetesi, Galatasaray'ın Türk asıllı Avusturyalı oyuncuyu kadrosuna dahil etmek istediğini öne sürdü.

İKİ GÜNDÜR BERABERDİK

25 yaşında olan ve orta sahada görev yapan Veli Kavlak'ın menajeri Max Hagymayr da gazeteye yaptığı açıklamada son iki gününü bu yüzden Veli ile geçirdiğini söyledi. Başarılı bir sezon geçiren Veli'nin Beşiktaş ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

PARA+TAKAS FORMÜLÜ

Galatasaray'ın Veli'yi transfer için ikna etmesi halinde siyah beyazlı kulüple temasa geçeceği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Veli'ye karşılık Beşiktaş'a hem para hem de Mancini'nin kadroda düşünmediği oyuncuları takas olarak önermesi bekleniyor. Avusturya Milli Takımı'nda 30 kez görev yapan Veli Kavlak, siyah- beyazlı forma ile bu sezon 28 maçta 2 gol, 2 asistle oynadı.

(FOTOMAÇ)

Haberin Devamı