Gazete Vatan Logo
Basketbol G.Saray sonunda kazandı!

G.Saray sonunda kazandı!

Beko Basketbol Ligi 26. hafta erteleme maçında Galatasaray Liv Hospital, Trabzonspor Medical Park’ı 75-69 mağlup ederek 3 haftalık galibiyet hasretini bitirdi.

G.Saray sonunda kazandı!

Galatasaray sonunda kazandı

İki takımın da skor bulmakta zorlandığı ilk çeyreği Galatasaray, Zoran Erceg’in dış atışlardaki isabetleri ile 12-11 üstün tamamladı.

İkinci çeyrek dengeli bir şekilde başladı. Aldığı asistleri baskete çeviren ve bu çeyrekte 10 sayı kaydeden Furkan Aldemir’in sayıları öne fırlayan sarı-kırmızılılara, ev sahibi Randle ile cevap verinca devre 35-34 Galatasaray üstünlüğüyle sonuçlandı.

Galatasaray Liv Hospital’da Sinan Güler ve Manuchar Markoishvili soyunma odasından etkili döndü. Jerome Randle ve Kirk Penney’in hücumdaki eforlarına rağmen Zoran Erceg’in çizgiye gelmesiyle kolay sayılarla skor üstünlüğü Sarı-Kırmızılılar lehine devam etti. Ersin Dağlı’nın son bölümde kaydettiği sayılarla Galatasaray Liv Hospital üçüncü çeyreği 58-52 önde bitirdi.

Son çeyrekte Trabzonspor Medical Park’ın oyun kurucusu Tutku Açık sahne aldı. Kendi attığı üçlükler ve uzunlara yaptığı servislerle takımının maçın içinde kalmasını sağladı. Ancak Galatasaray Liv Hospital’in lideri Carlos Arroyo üst üste kaydettiği 7 sayıyla galibiyeti getiren isim oldu ve karşılaşma 75-69 bitti.

Haberin Devamı