Gazete Vatan Logo
Futbol 'Galibiyeti biz hak ettik!'

'Galibiyeti biz hak ettik!'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, derbide kaybetmelerine rağmen üstün olan tarafın kendileri olduğunu söyledi

'Galibiyeti biz hak ettik!'

Spor Toto Süper Lig'de 4 maç üst üste kazandıktan sonra G.Saray'a dün 1-0 kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, üzgün olduklarını söyledi. 45 yaşındaki Hırvat çalıştırıcı, "Bu tip bir mağlubiyeti kabullenmek gerçekten çok zor. Kesinlikle biz daha iyi oynayan taraftık ve hatta 1 puanı bile değil kazanmayı hak ettik.

Penaltıya kadar ve sonrasında da üstün olan bizdik. G.Saray sadece 25 ila 30. dakika arasında bizden daha iyiydi. Bunu da hakemin verdiği 2-3 şüpheli firkikle gerçekleştirdi. Hepsi sadece bu kadardı. Çok iyi oynadık. G.Saray'ı yenebilmek için yakaladığınız fırsatları değerlendirmeniz gerekir. Sarı-kırmızılılar karşısında TT Arena'da 10 pozisoyn yakalayamazsın, bulduğunuz pozisyonları değerlendirmeniz gerek biz bunu başaramadık.

NECİP ÇOK İYİYDİ

Necip bugün gerçekten çok iyi bir iş çıkardı. Kendisi çok yönlü bir oyuncu. Bugün onu orada oynatmamazın sebebi ise, Sneijder tipik bir kanat oyuncusu değil. Necip'i Hollandalı'yı sol kanatta etkisiz hale getirsin diye onattık ve bunu da başardı. Sneijder'e adeta göz açtırmadı ve hiçbir şey yapmasına da izin vermedi" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı