Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Gerçekten bize yazık!'

'Gerçekten bize yazık!'

6-1'lik Real Madrid mağlubiyeti sonrası Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

'Gerçekten bize yazık!'

Şampiyonlar Ligi’nde sezonun ilk maçına müthiş bir atmosferde ve umut dolu başlayan G.Saray, Real Madrid karşısında tarihinin en büyük hezimetlerinden birini yaşarken teknik direktör Fatih Terim, taraftarlardan özür diledi. Devler Ligi arenasında en küçük hatanın bile çok ağır şekilde cezalandırıldığının altının çizen İmparator, şu açıklamaları yaptı:

“Bu tip skorların ardından çok konuşulmaz. 6-1’in bir açıklaması olamaz zaten. Çok ağır kaybettik. 33’te golü yedik, rakibin yarım pozisyonu bile yoktu. Pozisyon vermeden gol yedik. 32 dakika Real Madrid’e karşı en iyi nasıl oynanırsa o şekilde oynadık. Sonra bir top kaybediyoruz ve gol geliyor. Bu da bizim canımızı alıyor.

Real Madrid’in karşısında bu hataları yaparsanız bu duruma düşersiniz. Belki bu skor az bile oldu. Daha çok gol yiyebilirdik belki.

Bu seviyede ‘pardon’ diyemezsiniz. Tüm kabahat benimdir. Taraftarımızdan özür diliyorum. Ancak şunu kimse unutmasın ki oyuncular bazen şahsiyet mücadelesi vermelidir.

‘SABRIM TAŞIYOR’

Muhakkak ki bir şeyleri değiştireceğiz. Bakın benim sabrımın da bir sınırı var. Daha sezonun başındayız. G.Saray böyle geri dönüşlere imza atmış bir takımdır. Şimdi Juventus’a deplasmanda mutlaka yenilmemeliyiz. Orada, bugün (dün) oynadığımız ilk 32 dakikadaki gibi oynamalıyız.”

Haberin Devamı