Gazete Vatan Logo
Futbol Aydın'ın ayağı kırılmış, neyleyim 3 puanı!

Aydın'ın ayağı kırılmış, neyleyim 3 puanı!

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu üçüncü maçında Galatasaray, Sanica Boru Elazığspor'un konuğu oldu.

Aydın'ın ayağı kırılmış, neyleyim 3 puanı!

Antalya'da geçirdiği 15 günlük kampın ardından Elazığ'a geçen G.Saraylı oyuncuların yüzlerinden yorgunluk akıyordu. Mancini'nin de kupa rotasyonu ön plana çıkınca sarı-kırmızılılar istediği tempoyu bir türlü sahaya yansıtamadı.
MAÇIN 18. dakikasında yaşanan talihsiz olay ise taraflı tarafsız herkesin morallerini yerle bir etti. Serdar Özkan ile ikili mücadeleye giren Aydın zemine de takılınca sol ayak bileği kırıldı. 6. dakika duran oyunda birçok kişi gözyaşlarını tutamadı.



G.Saray'ın daha birkaç gün önce transfer ettiği Umut Gündoğan ilk 11'de yer alırken sakatlanan Aydın'ın yerine de bir diğer çiçeği burnunda transfer Salih girdi. Sarı-kırmızılılar hücumda çoğalamadı istediği pas trafiğinden çok uzaktı moralsizdi, yorgundu derken ilk yarıda sadece bir tane şut bulabildi o da isabetsizdi.



60'ta G.Saray'ın en tehlikeli atağı geldi. Salih'in sağdan ortasına Drogba kafayı çok iyi yükselerek vurdu. Ancak çizgiden seken top az farkla dışarı gitti. 63'te Serdar Gürler altı pastan topu dışarı yollayarak farkı açma şansını elinin tersiyle itti.

Oyunun son bölümlerinde Mancini'nin Umut Bulut ve Senijder hamleleri temponun artmasını sağlasa da G.Saray aradığı golü bir türlü bulmadı. İki tarafta da gerilen sinirler maçın uzatma dakikalarında patladı. G.Saray'da Burak, Elazığ'da ise Serdar Özkan kırmızı kart gördü. Başka gol sesi çıkmayınca G.Saray Türkiye Ziraat Kupası 3. maçından puansız ayrıldı.

Haberin Devamı