Gazete Vatan Logo
Futbol G.Saray'dan bir transfer daha!

G.Saray'dan bir transfer daha!

Galatasaray, Almanya'nın Borussia Dortmund takımından genç defans oyuncusu Koray Günter'i transfer etti. Genç yıldızın İstanbul'a geldiği öğrenildi.

G.Saray'dan bir transfer daha!

Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminin en hareketli kulübü olan Galatasaray, teknik direktör Mancini'nin isteği doğrultusunda Borussia Dortmund'un 19 yaşındaki savunma oyuncusu Koray Günter'i kadrosuna kattı. Sarı kırmızılı kulübün Koray Günter için Borussia Dortmund kulübüne 1 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

İSTANBUL'A GELDİ

G.Saray'ın kadrosuna kattığı genç yıldız İstanbul'a geldi. Günter'in Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçtiği öğrenildi.

MUSTAFA DOĞAN: 'YA TUTARSA' DİYE ALINDI

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden ve Almanya Ligi'nin uzman yorumcusu Mustafa Doğan, G.Saray'ın Koray Günter transferini yorumladı:

"Yabancı sınırı nedeniyle yerlilerin fiyatlarının yüksek olması G.Saray'ı yurtdışı pazarına yöneltti. Borussia Dortmund'un defans hattında ciddi eksiklikler olmasına ve Jürgen Klopp'un genç isimlerle çalışmayı sevmesine rağmen Koray'ın 1 milyon Euro'ya elden çıkarılması kafa karıştırıcı.

Koray'ın sözleşmesi yazın bitecekti; kadroda da düşünülmediği için 1 milyon Euro kazanmış oldu Dortmund. G.Saray da sezon sonunu bekleyip riske girmeden 'Ya tutarsa' mantığıyla transferi bitirdi.

Koray bir Anadolu takımına gelseydi kadroya girmekte sıkıntı çekmeyebilirdi ama G.Saray'da işi zor. Ancak kötü bir oyuncu değil, potansiyeli var."

Haberin Devamı