Gazete Vatan Logo
Futbol Gül: Terim 2000 ruhunu geri getirdi

Gül: Terim 2000 ruhunu geri getirdi

Cumhurbaşkanı Gül, Köşk’teki kabulde “Fatih Terim gerçek bir liderlik örneği gösteriyor. G.Saray 4 yıl üst üste şampiyon olduğu dönemdeki atmosferi veriyor” sözleriyle sarı-kırmızılıları övdü..

-CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül’ün önceki gün kendisine ziyaret eden G.Saray yönetimine sarı-kırmızılı takımla ile ilgimi övgü dolu ifadeler kullandığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, başkan yardımcısı Adnan Öztürk ve Adnan Nas dışında tam kadro Köşk‘e çıkarken, Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Gül, başkan Ünal Aysal’ı esprili bir şekilde karşıladı.

-CUMHURBAŞKANLIĞI’NIN internet sitesinden yayınlanan görüntülerde Abdullah Gül “Siz geliyorsunuz diye tüm garsonların kravatlarını sarı-kırmızı olarak değiştirdik. Ancak siz mavi kravatla gelmişsiniz” diye takıldığı görülürken, basına kapalı olan bölümde ise G.Saray’ı yakından takip ettiğini belirten Gül’ün “G.Saray batıya açılan en büyük kapılardan biri. Fatih Terim gerçek bir liderlik örneği gösteriyor. 2000 ruhunu takıma tekrar geri getirdi. G.Saray 4 yıl üst üste şampiyon olduğu sezondaki atmosferi veriyor” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

-GÜL’ÜN mayıs ayında göreve gelen Aysal’a da “Sizin kurumsallaşma çalışmalarınızı başarılı buluyorum. Yaptıklarınızı basından takip ediyorum. Siz de gemiyi iyi yönetiyorsunuz” dediği ifade edildi.

Haberin Devamı