Gazete Vatan Logo
Futbol Hajrovic, Ribery gibi kaçtı

Hajrovic, Ribery gibi kaçtı

G.Saray'ın devre arasında 3.5 milyon Euro'ya Grashoppers'tan aldığı Boşnak futbolcu 90 gündür parası ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurup, Türkiye'yi terk etti

Hajrovic, Ribery gibi kaçtı

DEVLER Ligi'ne direkt katılma yolunda bugün K.Erciyes ile kritik bir maça çıkacak olan G.Saray'da Izet Hajrovic'in alacaklarının ödenmemesi nedeniyle sırra kadem basmasının şoku yaşanıyor. Devre arasında 3.5 milyon Euro bonservisle Grashoppers'tan alınan Boşnak futbolcu alacaklarının 90 gündür ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurup Türkiye'yi terk etti.

AVUKATININ da 5 gün içinde ödemelerin yapılması yönünde ihtar çekmesine rağmen kulüpten yanıt gelmemesi üzerine sarı-kırmızılılara Hajrovic'in sözleşmesinin tek taraflı feshedildiğine dair bir yazı daha geldi. Toplamda 4 milyon 950 bin Euro garanti ücret ve maç başı da 10 bin Euro olmak üzere G.Saray'a 4.5 yıllığına imza atan genç futbolcunun ödemelerin yapılmış olmasına rağmen FIFA'ya yaptığı başvuruyu henüz geri çekmediği de ortaya çıktı.

G.SARAY'DA daha önce Ribery de 3 ay parası ödenmediği için bedelsiz olarak Marsilya'ya kaçmış, sonrasında ise 25 milyon Euro'ya Bayern Münih'e satılmıştı.