Gazete Vatan Logo
Futbol 'Hayalimi gerçekleştirdim'

'Hayalimi gerçekleştirdim'

Bordo-mavili takımın file bekçisi ve kaptanı Onur Kıvrak, Hami Mandıralı ile çalışmanın çok güzel bir duygu olduğunu vurguladı.

'Hayalimi gerçekleştirdim'

Kıvrak yaptığı konşmada, "Trabzonspor'un efsanesi ile çalışmak benim için çok büyük bir onur. Takım arkadaşlarım için de aynı şeyler geçerli. Biz bunun farkındayız. Şükürler olsun ki Hami hoca başa geçtiğinde takım olduk. Bu son 4-5 haftadır gözle görünür bir şekilde ortada. Pozisyon bile vermiyoruz. O yüzden hocamın sayesinde biraz dinleniyorum" dedi.

"BEN GÖKDELENLERİN OLDUĞU YERLERİ HİÇ HAYAL ETMEDİM"

Onur, Trabzonspor'u tercih ettiği için çok mutlu olduğunu da vurgulayarak, şöyle konuştu:

"İyi ki Trabzonspor'a gelmişim. Transferimde emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum. Ben gökdelenlerin olduğu yerleri hiç hayal etmedim. Trabzon gibi küçük ama insanların kalpleri ile konuştuğu yerleri hayal ettim. Bu hayali gerçekleştirdim. Yani öyle gökdelenlerin olduğu yerde başarılı olacağız diye bir şey yok. Başarı her yerde yakalanır, yeter ki insan istesin. İnşallah Trabzonlu ve Trabzonsporlu Onur olarak futbolu bırakırım."

Mandıralı ve Onur'a daha sonra okul idaresi tarafından Trabzonspor'a hizmetlerinden ve okula gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı plaket verildi.

Bu arada bir gazetecinin Zokora ve Colman konusundaki sorusunu yanıtlayan Hami Mandıralı, bu iki futbolcuyu kadro dışı bıraktığını belirterek, "Yönetime de raporumu verdim" dedi.

Haberin Devamı