Gazete Vatan Logo
Süper Lig Deplasman değil depresyon!

Deplasman değil depresyon!

F.Bahçe'yi devirip 'hayata dönen' Cimbom, Sivas'a boyun eğip yeniden 3. sıraya geriledi

Deplasman değil depresyon!

6 eksikle sahaya çıkan Aslan, 17'de Muslera'nın hatası sonrası Aatif'ın golüne engel olamadı. 42'de Yekta skora dengeyi getirse de 60'ta Utaka son sözü söyledi ve sarı-kırmızılıların deplasman galibiyeti hasreti 105 güne çıktı

Artık hedefi şampiyonluk değil de sezonu 2. bitirip cebine ön elemesiz Şampiyonlar Ligi vizesinin cebine koymak isteyen G.Saray Sivas deplasmanında ağır bir darbe aldı. Lider F.Bahçe'yi yenmenin moraliyle Sivas'a giden burada da 2.'lik yarışındaki rakibi Beşiktaş'ın puan kaybı haberiyle keyiflenen Aslan kronik deplasmanda kükreyememe hastalığına bir kez daha yenildi: 2-1.

Derbide Melo, Sneijder ve Hakan'ın cezalı duruma düşemesiyle canı sıkılan Mancini bunlara bir de Drogba, Chedjou'nun sakatlığı eklenince neredeyse kadro kurmakta bile zorlanmıştı. İlk 11 aşinalıkları neredeyse hiç olmayan Hajrovic, Koray ve Veysel İtalyan teknik adamın imdat planıydı.

G.Saray'da eksik çok, formaya alışık oyuncu yok, herkesin üzerinde baskı var derken Carlos'un Sivas'ı da maça etkili başalayınca hatalar peşi sıra geldi. 16'da Aydın'ın yerden pasına Adem gelişine vurdu, top üst direği yalayarak dışarı gitti. Bu pozisyondan sadece bir dakika sonra defansın arkasına atılan topa iyi çıkan Muslera meşin yuvarlağı elinden kaçırdı. Önüne altın tepside gelen bu fırsata hayır demeyen Aatif durumu 1-0 yaptı. 27'de Aydın'ın çaprazdan vuruşunu Muslera çataldan tek yumrukla kornere çeldi. 42'de sarı-kırmızılar kazandıkları korneri gole çevirmeyi başardı. Selçuk ceza sahası önündeki Yekta'ya yerden yolladı. Yekta'da içeri girer girmez yaptığı vuruşla takımını soyunma odasına beraberlikle gitmesini sağladı: 1-1.

'GELİYORUM' DEDİ

2. yarıya da Sivas atak başalayan taraftı. 59'da Utaka yayın üzerinden çok sert vurdu. Top herkesin bakışları arasında direğe çarparak dışarı gitti. 'Geliyorum' diyen gol sadece bir dakika sonra geldi. Defansın arkasına atılan topa iyi hareketlenen Utaka önce Muslera'yı çalımladı sonrada topu boş kaleye yolladı: 2-1. Tekrar öne geçen Carlos, skoru tutmak için geriye yaslanıp kontralarla gol aramaya başladı. G.Saray bal yapmayan arı misali yüklenip yüklenip bir türlü net pozisyon yakalamayı başaramadı. 80'de Ontivero 83'te de Koray'ın kafa vuruşları gol olmayınca maç 2-1 sonuçlandı.

Haberin Devamı