Gazete Vatan Logo
Futbol Kartal'a 4 büyük teklif

Kartal'a 4 büyük teklif

Beşiktaş'a iki ayrı menajer tarafından dünyaca ünlü 4 futbolcu önerildi... Yönetim düşünmek için süre istedi

Kartal'a 4 büyük teklif

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın şu an gündeminde dünyaca ünlü ve tecrübeli 4 isim var: Esteban Cambiasso, Alberto Gilardino, Ricardo Costa ve Urby Emanuelson...

Bu oyuncular siyah-beyazlılara 2 ayrı menajer tarafından önerildi ve yönetim değerlendirmek için süre istedi. Menajerlere kısa sürede olumlu ya da olumsuz yanıt verilecek. Bu oyuncuların son durumlarını hatırlatalım:

ESTEBAN CAMBIASSO

2009-10’da Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıran 33 yaşındaki Arjantinli yıldızın Inter'le sözleşmesi sona erdi. Geçtiğimiz sezon 32 Serie A maçına çıkan deneyimli ön libero 4 gol atarken 2 de asist yaptı. 2004-05 sezonunda İtalyan ekibine gelmeden önce 2 sezon da Real Madrid formasını giyen Cambiasso, istikrarı ve mücadeleci yapısıyla tanınıyor.

ALBERTO GILARDINO

Kariyerinde Dünya Kupası zaferi ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da bulunan İtalyan santrfor, 2 sezondur Genoa'da forma giyiyor. Geçtiğimiz yıllarda Milan ve Fiorentina formalarını da giyen 31 yaşındaki santrfor geride kalan sezonda 37 resmi maça çıktı, 16 gol atıp 2 asiste imza attı. Tecrübeli oyuncunun 2016'ya kadar Genoa ile mukavelesi var.

RICARDO COSTA

Portekizli stoperin adı geçtiğimiz yıllarda da siyah-beyazlılarla anılmıştı, yine gündeme geldi. Kariyerinde hem Şampiyonlar Ligi hem de UEFA Kupası şampiyonluğu bulunan 33 yaşındaki oyuncunun Valencia ile 1 yıl daha mukavelesi bulunuyor. Geçen sezon 32 resmi maça çıkıp 4 gol, 1 asistle oynayan 1.83 boyundaki savunmacı Portekiz Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosunda da yer alıyor.

URBY EMANUELSON

Hollandalı’nın  Milan'la sözleşmesi sona erdi. 27 yaşındaki oyuncuyu temsilcisi yıllık 1.5 milyon Euro'ya Beşiktaş'a teklif etti. Sol bek, sol açık hatta sol forvet bile oynayabilen Emanuelson, geçen sezon 33 resmi maçta 3 asist yaptı. Ajax altyapısında yetişen 1.76 boyundaki oyuncu daha önce Premier Lig'de Fulham'da oynamıştı.

Haberin Devamı