Gazete Vatan Logo
Futbol Kritik toplantı sona erdi!

Kritik toplantı sona erdi!

Fenerbahçe Kulübü'nün bugün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısı sona erdi.

Kritik toplantı sona erdi!

Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, şunları söyledi;

"Bu toplantıda, önümüzdeki günlerdeki gelişmeleri bekleme kararı aldık. Anayasa mahkemesine müracaatımız var. Yürütmeyi durdurma ile ilgili. Ümitlerimizi devam ettiriyoruz. Önümüzdeki hafta bu kararın çıkmasını bekliyoruz. Tek güvencemiz Anayasa Mahkemesi. Bu tür davalar, tapeler ile ilgili onlarca kanun çıktı. Daha önce makul olarak karşılanan, yeniden yargılanma konusu maalesef gündeme getirilmedi. İnşallah Anayasa Mahkemesi bir an önce kararlarını verirler. Benim tahminim olumlu bir karar çıkabilir. Fenerbahçe'de başkanlık ile ilgili şu an söyleyebileceğimiz bir şey ve alınmış bir karar yok.

E-Bilet ile ilgili bir şeyler demek istiyorum. Çok çağdışı bir uygulama. Dünyanın hiçbir yerinde yok. Maalesef bir kanun. E-Biletin ertelenmesi gerektiğini ben bizzat yetkililere söyledim. Biz ceza da olsa hiçbir şekilde bunu uygulamayacağız. Önümüzdeki yıl Fenerbahçe taraftarını mağdur etmeyecek şekilde bu işi çözeceğiz.

Aziz Yıldırım'ın başkanlığı şu an düşmedi. Bize tebliğ edilen bir durum yok. Tüzüğümüz açık, Mayıs ayında buna göre seçim olabilir. Şu anda kendi içimizden bir yöneticinin başkanlığı konusunda gündeme gelmiş ve konuşulmuş bir durum yok. Bugünkü toplantıda böyle bir gündem maddesi yer almadı.

Öğlen Aziz Yıldırım'ın yaptığı toplantı, veda toplantısı değil bir maç toplantısıydı. Yarın da gidecek.

Futbolcuların öyle bir beklentisi var ama maç ile ilgiliydi. Her defasında gidiyor. Moral veriyor ve konuşma yapıyor."

Haberin Devamı