Gazete Vatan Logo
Futbol Lahm ve Müller uzattı

Lahm ve Müller uzattı

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) şampiyonu Bayern Münih, futbolcuları Philipp Lahm ve Thomas Müller'in sözleşmelerini uzattı.

Lahm ve Müller uzattı

Kulüpten yapılan açıklamada, iki oyuncunun da henüz sona ermeyen sözleşmelerinin 2'şer yıl uzatıldığı, takım kaptanı Lahm'ın 30 Haziran 2018, Thomas Müller'in de 30 Haziran 2019 tarihine kadar sürecek sözleşmelere imza attıkları kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Lahm ve Müller'in Bayern Münih'in önemli yapı taşları olduğunu belirterek, iki oyuncunun da kariyerinin başından bu yana bulundukları kulüpte gelecekte de önemli rol oynayacaklarını belirtti.

Lahm da kariyerini Bayern Münih'te sonlandırmak istediğini ve bunun kendisinin son sözleşmesi olacağını ifade ederek, "Bu benim isteğimdi. Bundan dolayı çok memnun ve mutluyum'' ifadesini kullandı.

Müller ise Dünya Kupası başlamadan önce sözleşmesinin 2019'a kadar uzatılmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, yöneticilerle olumlu görüşmeler yaptığını kaydetti.

Başarılı defans oyuncusu Lahm, Bundesliga'da oynadığı 313 maçta 10 gol attı, Müller ise 165 maçta 58 gol kaydetti.

Haberin Devamı