Gazete Vatan Logo
Futbol Leverkusen Hakan'ın peşinde

Leverkusen Hakan'ın peşinde

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'in, Hamburg'da oynayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu transfer etmek istediği iddia edildi.

Leverkusen Hakan'ın peşinde

Sportbild dergisinin haberine göre, Bundesliga'da kalıp kalmamasından bağımsız olarak maddi sıkıntılar çeken Hamburg Kulübü'nün lisans alabilmesi için sıcak paraya ihtiyaç duyduğu belirtildi.

Bundesliga'da kalma mücadelesi veren Hamburg takımında Hakan Çalhanoğlu'ndan başka para getirecek çok fazla futbolcunun bulunmadığına dikkati çekilerek, Chelsea, Manchester City ve Liverpool'un yanı sıra Bayer Leverkusen'in de genç yıldızın peşinde olduğu kaydedildi.

Bayer Leverkusen yetkililerinin Hakan Çalhanoğlu'nu izlemeye aldığı ve bu oyuncuyu mutlaka kadrosunda görmek istediği belirtildi.

Bayer Leverkusen'in kasasının dolu olduğu ve yatırım yapmak istediği, Hamburg'un da Hakan Çalhanoğlu'nu satması durumunda 15 milyon avroya kadar kasasına para girebileceği kaydedildi. Hamburg'un ikinci lige düşmesi durumunda bu tutarın daha düşük olacağı ifade edildi.

Derginin haberinde ayrıca, ligde 27 puanla 16. sırada bulunan Hamburg'un yaklaşık 100 milyon avro borcu bulunduğu bildirildi.

Bundesliga'da oynadığı ilk sezonunda 10 gol atan ve performansıyla dikkati çeken Hakan Çalhanoğlu, bu yılın başında Hamburg ile 2018 yılına kadar sözleşmeye imza atmıştı.

Haberin Devamı