Gazete Vatan Logo
Futbol 'Lise kondisyoneri gibi'

'Lise kondisyoneri gibi'

Didier Drogba, Terim’in performans uzmanı Scott Piri’nin G.Saray için yeterli olmadığını yönetime iletmiş.

'Lise kondisyoneri gibi'

G.Saray'da teknik direktörlüğe R.Mancini’nin gelmesinin ardından başlayan değişimde Fatih Terim’in en güvendiği isimlerden performans uzmanı Scott Piri ile de yollar ayrılmıştı. 2006 Dünya Kupası’nda Almanya teknik ekibinde yer alan ve Panzerler’in başarısında pay sahibi olan Piri, ardından Terim’le A Milli Takım ve G.Saray’da çalıştı.

‘SÜREKLİ KOŞUYORUZ’

Terim'in vedası ile birlikte görevinden ayrılan Piri’den şikayetçi olan isimler de ayrılığın ardından bir bir ortaya çıkmaya başladı... En önemli şikayetin sahibi ise sarı-kırmızılıların yıldızı Didier Drogba oldu. ABD’li performans uzmanının çalışma şeklinden sık sık şikayet eden Drogba, yönetime de bu konuda dert yanarak, “Scott Piri, kolej, lise kondisyoneri gibi bir adam. Bizim için de hiç yeterli değil” sözlerini sarfetmiş.

Fildişili golcü bu şikayetini sezon öncesindeki kampında da şakayla karışık Scott Piri’ye de iletmişti. İngiltere kampında “Olimpiyatlar da bitti ama biz hala koşuyoruz.. Olimpiyatlara mı katılacağız” sözleriyle sürekli düz koşu yaptıklarını vurgulamıştı.

'İngiltere'de tempomuz G.Saray’dan çok daha yüksek’

Sarı-kırmızılılardaki eski çalışma temposuna bir eleştiri de Johan Elmander’den geldi... Sarı-kırmızı takımda 2 sezon geçiren isveçli golcü, yeni takımı Norwich City’de antrenman temposuna alışmakta güçlük çektiğini belirtti. İngiliz basınına konuşan Elmander, “Norwich City’de çok çalışıyoruz. Çalışma programı ağır... Tempomuz G.Saray’dakinden daha yüksek. Özellikle geldiğim ilk hafta her antrenmanın sonunda kendimi maçtan çıkmış gibi hissederdim” diyerek ili takım arasındaki farkı anlattı.


Haberin Devamı